Jezsuiták

PÁRBESZÉDBEN

Címkék

boldogság (8) egyház (55) eucharisztia (8) európa (10) feltámadás (8) ferencpápa (9) filozófia (10) gondolat (10) gondolatébresztő (19) hit (25) ima (14) Isten (8) isten (19) jezsuita (16) jézus (11) katolikus (13) lelkiség (10) orbán (9) pápa (19) politika (25) szabadság (10) szeretet (13) társadalom (11) tudomány (12) vallás (16) vallások (10) Címkefelhő

Friss topikok

Shimon Peres és Abu Mazen közös imája a Vatikánban: Ferenc pápa békepolitikája

2014.06.23. 17:14 Satori

2014-papa-peres-abu-558x420.jpgNemrégiben az egész világsajtót bejárta a hír: június 8-án Ferenc pápa meghívására a Vatikánban találkozott egymással Shimon Peres izraeli elnök és Mahmoud Abbas a Palesztin hatóság elnöke. A Szentföldön sohasem találkozhattak volna, hogy együtt imádkozzanak; ott ugyanis az imádság csak a saját vallási köreiken belül lehetséges. A találkozás jelentőségét nehéz lenne túlbecsülni; különösen most, amikor – mint köztudomású – a palesztinok és az izraeliek nem ülnek tárgyalóasztalhoz, mióta Abbas áprilisban megegyezett a Hamasszal egy egységes technikai kormányban, s az izraeli kormány ezért felfüggesztette a vele folytatott tárgyalásokat.

Az esemény sok más szempontból is igencsak figyelemre méltónak, sőt meglepőnek tűnik. Például azért is, mert vélhetően még sohasem hangzottak el muszlim imák a Vatikán falain belül. Sőt, azokat a falak több mint ezer évvel ezelőtt valójában éppen muszlimok ellen emeltettek, kevéssel azután, hogy 846-ban arab-muszlim seregek ostromolták Rómát és kifosztották a Szent Péter bazilikát is. A pápai Róma akkor kezdett el komolyan számolni annak eshetőségével, hogy maga is muszlim fogságba kerülhet, s látott hozzá rezidenciája megerősítéséhez. A tényleges veszélyen kívül érzelmi mozzanatok is közrejátszanak: mint emlékezetes, 1944-ben XII. Piusz pápa arra kérte a szövetségeseket, hogy ne muszlim csapatokkal szabadítsák fel Rómát, mivel az sértené a város keresztény jellegét. Ma pedig a sokat látott falak arra szolgálnak, hogy garantálják a részrehajlás nélküli vendégszeretetet, miközben a keresztény jelleg abban mutatkozik meg, hogy komoly erőfeszítés történik a gyilkos konfliktust békés megoldására. A pápa arra tesz kísérletet, hogy közelebb hozzon egymáshoz két világot, amelyet a hit választ el egymástól. Az imatalálkozón Bartholomeosz ortodox pátriárka jelenléte semmit sem vesz el a pápa tekintélyéből, sőt megerősíti azt.

Másrészt persze zsidó imákhoz sem szoktak hozzá éppenséggel a Vatikánban; még akkor sem, ha valószínűleg nem első alkalommal hangzanak el ott, hiszen titokban a náci megszállás idején a falak között zsidókat rejtegettek. Minden esetre kezdenek láthatóvá válni annak a hosszú útnak az eredményei, amelyet II. János Pál kezdett meg: „Assisi lelkületével” meg kell tanulnunk egymás mellett imádkozni, nem pedig egymás ellen. Elegendő meghallgatni néhány prédikációt a palesztin muszlim imaházakban és mecsetekben (és nem csak ott!), hogy észrevegyük, hogy lehetséges ma is egymás ellen imádkozni. Pedig a hiteles imádság megtisztíthatja a levegőt a két nép között, amelyet megmérgez a gyűlölet; gyűlölet, amely jelenleg nehézzé, ha nem egyenesen lehetetlenné teszi a tárgyalásokat. A béke ma emberileg lehetetlennek látszik izraeliek és palesztinok között, így nem marad más hátra, mint imádkozni. Ferenc pápa reménye az, hogy az imádság új lendületet adhat a folyamatnak. Peres is egy „új reményről” beszélt.

„Isten, aki a béke, áldjon meg bennünket a békével” – ezek a Breslau-i Nahmán haszid mester szavai. És ez Ferenc pápa álma is, aki sok szempontból szent Ferenc tanítványa. A pápa azonban végső soron Jézus Krisztus követe, követője. Az ő Szellemében történtek a béke iránti erőfeszítései a Közel-Keleten – bár maga személyesen, mint mondja, politikailag „hozzá nem értő” – és ezt teszi Olaszország és Európa szerte is. Nem mintha az úgynevezett hozzáértőknek eddig több sikerük lett volna a közel-keleti térségben. A pápa bölcs hozzáértés-nélkülisége viszont már eddig is jelentős eredményeket hozott. Az ő személyes-vallási tekintélyének és politikai presztízsének köszönhető, hogy meggyőzte a két vezetőt, hogy Rómába jöjjenek. A vallásközi találkozásokon nem ritka, hogy egyes muszlimok azonnal visszautasítják a részvétel, ha Izraelből való zsidók is jelen vannak az eseményen. Másrészt Ferenc pápa ráérzett Peres emberi készségére is, ezért akarta, hogy izraeli zarándokútjára még azelőtt kerüljön sor, mielőtt lejárna az ő politikai mandátuma. Az izraeli elnök hatalma csekély, így Rosen rabbi azt javasolta, hogy inkább Netanyahu-t hívják meg. Csakhogy Peres személyének jelentősége az izraeliek számára túlmegy az egyszerű kormányzati-politikai jelentőségen. Így történhetett, hogy a vatikáni kertek gyönyörűséges környezetében három vallás imái hangzottak el, az „assisi modell” szerint. Ferenc pápa természetesen a XXIII. János által kijelölt úton halad, aki szintén sokat tett a békéért. Mindez a katolikus diplomácia régi gyakorlati bölcsességével és tapasztalatával párosul: azt keressétek, ami összeköt, és ne azt, ami elválaszt. Az imatalálkozó során utaltak az ábrahámi testvériségre – hiszen valamennyien Ábrahám gyermekei vagyunk a hitben –, mintha csak azt mondták volna: amiként tudunk együtt imádkozni, úgy élhetünk is együtt. Itt nem politikai cselfogásról vagy divatos retorikáról van szó, hanem konkrét erkölcsi állásfoglalásról.

Nem mintha a tárgyalások keretei egyik napról a másikra megváltoztak volna; azonban a résztvevő felek elszántságát a világpolitika nagyjaié is követhezi. Vajon a nagypolitika főszereplői odafigyelnek az argentin pápa gesztusára, vagy minden ugyanúgy folytatódik, ahogyan korábban? Obama, Putin, és az olyannyira megosztott Európa együttesen képes lesz megtenni a szükséges iránymódosításokat, hogy garanciákat teremtsenek e bizalomhiányos légkörben is a tárgyalások folytatására, akár – ha arra van szükség – megfelelő nyomásgyakorlás révén is? A Ferenc pápa által meghirdetett Szíriáért mondott imát követően rövidesen meglepő nemzetközi fordulat történt. Lehetséges ugyanez a Szentföldön is? Bár a béke minden nappal távolodni látszik, hiszen a helyzet egyre feszültebb és indulatokkal terhesebb, fontos meghatározni időpontokat a békefolyamat számára, máskülönben az teljességgel lehetetlenné válik. A római imatalálkozó jó alkalom arra, hogy a felek új fejezetet nyissanak és tárgyalóasztal mellé ülve kiengesztelődjenek egymással. A két vezető kimondottan azért ment a Vatikánba, hogy „kifejezzék kívánságukat, hogy az általuk képvisel nemzetek Istenre bízzák a béke iránti közös és sürgető vágyukat.” A Vatikán ad hangot annak a mély vágyakozásnak, amely mind az izraeliekben, mind a palesztinokban megvan a béke iránt, még ha ma még nem is látszik világosan, hogy az hogyan lesz megvalósítható.

(Andrea Riccardi cikke alapján: Peres e Abu Mazen in Vaticano. Preghiere per un cammino di pace. Corriere della Sera, Lunedi 9 Giugno 2014.)

226 komment

Címkék: egyház izrael palesztina béke vallások ferencpápa

A bejegyzés trackback címe:

https://jezsuita.blog.hu/api/trackback/id/tr536405213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. szpahi 2014.06.26. 09:01:57

A szentföldi út, a maffia tagjainak megfeddése és kiközösítése után ez a harmadik lépés, amellyel Róma püspöke emlékezteti a keresztény (és nem lkeresztény) világot, hogy Krisztus tanításai miről is szólnak valójában. Örülök neki, hogy ilyen pápánk van :-)

2014.06.26. 12:31:45

A múlt vasárnapi békeimát nem volt könnyű megszervezni, hiszen sem a Közel-Keleten, sem máshol a világon nem volt előzménye. Hogyan érezte magát?

Ön tudja, hogy nem volt könnyű, hiszen benne volt a dolgok közepében, és a siker nagy részét Önnek köszönhetjük. Éreztem, olyasmiről van szó, ami mindannyiunkat felülmúl. Itt, a Vatikánban az emberek kilencvenkilenc százaléka azt mondta, hogy nem fogjuk végbevinni, de a maradék egy százalék elkezdett növekedni. Éreztem, hogy olyasmi felé kaptunk indítást, amit nem mi találtunk ki, és ami lépésről lépésre öltött alakot. Semmiképpen sem politikai kezdeményezés volt – ezt már az elején éreztem –, hanem vallási: ablakot nyitni a világra.

A La Vanguardia interjúja Ferenc pápával
magyarkurir.hu/hirek/a-la-vanguardia-interjuja-ferenc-papaval

vigyüktúlzásbaadolgokat 2014.06.26. 16:28:14

"Például azért is, mert vélhetően még sohasem hangzottak el muszlim imák a Vatikán falain belül."

És Ferenc pápa nem félt beengedni oda azokat (az imákat). Respect.

Antal József 2014.06.29. 20:08:05

A világon jelenleg a keresztényeket ölik meg vallásuk miatt.
Ma éppen 12 emberről tudunk akit keresztre feszítve kiraktak a főtérre miután kivégezték őket.
Ferenc pápa egy miatyánkot elmormolhat értük, ha már a gyilkosaikat nem, hogy nem átkozta ki, de említést sem tesz róluk.

Antal József 2014.07.19. 13:37:48

...eddig (sem) tartott az ima ereje.
A jezsuita pápa semmit nem tett.
Nem imával kell a békét kiharcolni.
Attól sem a zsidó sem a palesztin áldozatok nem támadnak fel.
Ferenc pápának kőkeményen el kellett volna határolódnia és megszakítania minden diplomáciai kapcsolatot a gyilkosokkal.
Helyette két gyilkos vezért hívott a Vatikánba.
Nem semmi!

Antal József 2014.07.19. 13:39:52

Ráadásul minden olyan állam amelyik fenntartja akár formálisan is a diplomáciai kapcsolatát az izraeli és palesztin vezetéssel az mind a gyilkosok oldalán áll.
Pl. a mai magyar politikai vezetés is.
Pl. a jezsuiták is...

Urfang 2014.07.20. 20:48:51

Ez a közös ima a Vatikánban nem vezetett üdvös eredményre, konkrétan egy vérfürdőbe, már-már népirtásba torkollott :( A béke üzenete el lett mondva nekik, nem a békét választották. És nem csak ők, picit sok a mészárlás manapság a földön.

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.07.20. 23:53:30

@Urfang:

'Ez a közös ima a Vatikánban nem vezetett üdvös eredményre, konkrétan egy vérfürdőbe, már-már népirtásba torkollott'

Tehát oksági kapcsolat van a pápa imája és a vérfürdő között?

2014.07.21. 08:57:19

A zsidó állam nemcsak a Közel-Keleten idegen test, hanem itt, Európában is. Az Izraelről (és kb. öt perc után elkerülhetetlenül: a zsidókról) szóló európai diskurzus elválaszthatatlan az alulinformáltság, az előítéletesség, a közöny és a teljes nihilizmus térnyerésétől.

Seres: Nehogy már a zsidó nyúl vigye a puskát!
hvg.hu/velemeny.publicisztika/20140718_Seres_Nehogy_mar_a_zsido_nyul_vigye_a_pus

2014.07.21. 09:59:12

@Urfang:
azt még csak megbocsájtjuk valahogy a palesztinoknak, hogy meggyilkolták gyermekeinket, de azt sohasem, hogy gyermekeik gyilkosává tettek bennünket!

akkor lesz csak béke, ha a palesztinok jobban fogják majd szeretni a saját gyermekeiket, mint a zsidókét gyűlölni...
(Golda Meier)

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.07.21. 10:27:04

@Izrael misztériuma:

Szerintem az egész izraeli-palesztin problémának az a gyökere, hogy amikor a zsidók tömegesen elkezdtek megérkezni a mai Izrael területére, nem egy üres területre érkeztek, mert ott már voltak valakik. Kánaán 3000 évvel ezelőtti elfoglalása – úgy tűnik – ma azért nem egy zökkenők nélkül működő model. Ezért szerintem a békének nincs sok esélye, de azért a csodák lehetségesek. Talán valami ilyesmire gondolhatott Ferenc pápa, meg aztán az őszinte imádság mindig hatékony, de néha nem úgy és nem akkor, ahogyan gondoljuk.

2014.07.21. 13:01:11

@matthaios:
a korabeli demográfiai viszonyokról itt található egy összefoglalás, melyből kiderül, hogy 100 éve összesen 700 ezer ember lakott Palesztinában, 1939-re már 430 ezer zsidó élt Palesztinában, az összlakosság 28%-a, a háború után túlélő európai zsidók érkeztek palesztinába, majd a függetlenségi háború után közel egymillió zsidót űztek el az arab/mohamedán országokból, a palesztin menekültek első hulláma is ennek a háborúnak következménye, majd a hatnapos háború után megszállt területek tovább fokozták a problémát.

www.helyihaboruk.lapok.hu/keret.cgi?/izrael48elott.htm
Hegyi Gergely: Izrael állam megalakulása és annak előzményei

a jelen demográfiai trendek alapján hamarosan azonos számú zsidó és palesztin fog élni ezen a kis földterületen, tehát mindenképp békésen kellene rendezni a viszonyukat...

Nemsokára kisebbségbe kerülhetnek a zsidók Izraelben
kitekinto.hu/iszlam/2011/01/10/nemsokara_kisebbsegbe_kerulhetnek_a_zsidok_izraelben/#.U8zww8sU9jo

2014.07.21. 13:10:59

@matthaios:
Sokmillió dolláros üzletek, luxusvillák és földvásárlások jellemzik a Hamász szélsőséges palesztin szervezet vezetőinek vagyonosodását, miközben az övezet lakói egyre nagyobb nyomorban élnek – írta szerdán a Ynet, a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja.

Gázai konfliktus – A Hamász-vezetők gazdagodnak, Gáza szegényedik izraeli lap szerint
stockportal.hu/index.php/gazai-konfliktus-a-hamasz-vezetok-gazdagodnak-gaza-szegenyedik-izraeli-lap-szerint/

2014.07.21. 13:18:27

"Sose feledjétek: az ima mindennek az alapja. Az ima tartja fenn a világot. Nélküle se a dolgok, se az emberek nem maradhatnának fenn. Minden Isten kezében van, az istenfélelmet kivéve. Ezt véssétek eszetekbe."

BORBÉLY SZILÁRD
Nincstelenek
Már elment a Mesijás?

vigyüktúlzásbaadolgokat 2014.07.25. 15:53:38

@Izrael misztériuma: idézet utáni, utolsó mondat: "Aztán persze majd nagyot nézünk, ha rájövünk, hogy nemcsak Izrael van meglepően közel hozzánk, de a szomszédai is."
Mostanában, ahogy a keresztes háborúkról olvasgattam, szemembe tűnt a háborút kiváltó okok között: a muszlimok zaklatták a Jeruzsálembe igyekvő zarándokokat.
Selma Lagerlöf regényéből láttam régebben a moziban a Jeruzsálemet: elég nagy keveredés volt etnikailag akkor a városban, pl. egy csapat svéd keresztény bevándorló telepedett le az egyik városrészben, persze nem az arab negyedben.

"100 éve összesen 700 ezer ember lakott Palesztinában, 1939-re már 430 ezer zsidó élt Palesztinában, az összlakosság 28%-a"
Biztos sok mindent lehetett volna másképp tenni, attól kezdve, ahogy Ben Gúrion egyoldalúan kikiáltotta Izrael állam megalakulását, de azért tényleg elgondolkodtató a cikk. Milyen lenne, ha ott most egy arab állam lenne, pláne diktatórikus berendezkedéssel, Jeruzsálem fővárossal?

vigyüktúlzásbaadolgokat 2014.07.25. 15:58:49

@matthaios: "Tehát oksági kapcsolat van a pápa imája és a vérfürdő között?"

Nyilván nincs, de Satori nem láthatta előre az eseményeket, mikor ezeket a sorokat írta: "A Ferenc pápa által meghirdetett Szíriáért mondott imát követően rövidesen meglepő nemzetközi fordulat történt. Lehetséges ugyanez a Szentföldön is?"
Sajnos, egyenlőre nem ez látszik.

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.07.25. 18:41:38

@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Az oksági kapcsolatra vonatkozó kérdést Urfangnak tettem fel, aki így fogalmazott: "Ez a közös ima a Vatikánban nem vezetett üdvös eredményre, konkrétan egy vérfürdőbe, már-már népirtásba torkollott". A helyzet az, hogy minden helyesen, helyes szándékkal elmondott imádság meghallgatásra talál, de néha nem úgy, ahogyan az imádkozó gondolja.

Antal József 2014.07.26. 13:52:26

A jezsuita pápa nem olvasta Babits Mihály Jónás könyve című művét.
Egy kis magyar irodalom ráférne a szentatyára a pr-kodás mellett.

Antal József 2014.07.29. 13:59:32

"engedjétek hozzám a gyerekeket!"...

Valakik meg agyonlövik őket.
A pápa csendben a magyar egyházi vezetőség kussol, mint az a bizonyos a fűben.
A magyar egyház lezüllött.
Hiába annak a bizonyos dolognak sem gerince sem tudata sem erkölcse nincs.

A jezsuiták is köztük vannak.

csaba carmarthen 2014.07.29. 22:27:38

...Azt kérem tőletek, hogy egyesüljetek velem Fiamban és legyetek apostolaim.

Azért, hogy ezt megtehessétek, újra arra hívlak benneteket, hogy szeressetek.

Nincs szeretet ima nélkül - nincs imádság megbocsátás nélkül, mert a szeretet ima - a megbocsátás szeretet.

Gyermekeim, Isten a szeretetre teremtett benneteket, szeressetek, hogy megbocsáthassatok.

Minden ima, amely szeretetből fakad, eggyé tesz benneteket Fiammal és a Szentlélekkel, a Szentlélek pedig megvilágosít és apostolaimmá tesz, apostolaimmá, akik bármit tesznek majd, az Úr nevében teszik. Nemcsak szavaikkal, cselekedeteikkel is imádkozni fognak, mert szeretik Fiamat és megértik az igazság útját, amely az Örök Életbe vezet.

Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy mindig tiszta szívvel vezethessenek benneteket az igazság és a szeretet útján, Fiam útján.

Köszönöm nektek."

www.medjugorjeportal.hu/Home/2014junius2

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.07.30. 20:59:00

A világ más tájain sem bíztató a helyzet.
Moszul (ókori nevén Ninive) összes keresztény templomát és más létesítményét iszlám szélsőségesek szállták meg.
www.aina.org/news/20140729100528.htm
Az ottani keresztényeknek Szaddam diktatúrája élhetőbb volt, mint az USA erőszakkal odaexportált demokráciája.

2014.07.31. 14:11:13

A Hamász minden megállapodási tervezetet elutasít majd a jövőben is, kivéve azt az egyet, amelyhez sem Izraelnek, sem Egyiptomnak, sem a Palesztin Nemzeti Hatóságnak, de még Iránnak sem fűződik érdeke. Legfeljebb a zavarosban halászó Törökországnak és Katarnak.

Játék a tűzszünettel
magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/jatek-a-tuzszunettel-91147

kész nyereség: az olaj ára feljebb megy, több lesz a bevétel, a hülyék meg csak háborúzzanak helyettünk...

csaba carmarthen 2014.07.31. 19:40:54

Hallottuk, hogy a gerillák közül több mint kétezren Európából jöttek. Bérencek, akik Európából érkeztek. Ez is nagyon fájdalmas számunkra, és meglepő. Hogy létezik, hogy egy belga vagy egy svájci idejön? Kétezren jönnek, hogy harcot indítsanak az ártatlan keresztények ellen… Mi azért mindenkiért imádkozunk, imádkozunk a békéért
magyarkurir.hu/hirek/a-bagdadi-kald-segedpuspok-kerdese-nyugati-vilaghoz-miert-hallgattok

www.youtube.com/watch?v=S-Me4jSu7oo

www.youtube.com/watch?v=XNFDXSKh17I

www.youtube.com/watch?v=kolGvsHXcTM

(2) Ima a Globális Uralkodókért

„Örök Atyám, a Te szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében kérlek, Védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, melyet a globális hatalmak terveznek az ártatlan nemzetek ellen.

Imádkozom azon lelkek bűneinek bocsánatáért, akik ezt az üldöztetést okozzák, hogy ők alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád.

Kérlek, adj a Te meggyötört gyermekeidnek erőt, hogy elviseljék az ilyen szenvedéseket, engesztelésül a világ bűneiért, Krisztus, a Mi Urunk által. Ámen.”

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.01. 00:06:47

Az antiochiai orthodox pátriárka nyilatkozata a moszuli és gázai események kapcsán, sajna ez is csak angolul:
myocn.net/patriarchate-antioch-condemns-attacks-mosul-gaza/

2014.08.01. 07:15:53

@m-athos:
az igazsághoz tartozik, hogy a pátriárka kissé ködösen fogalmaz:
katart kellene felszólítania,
hogy ne támogassa a palesztin terroristák felfegyverzését,
és hogy ne támogassa az ISIS terrorista bandáit, akik elűzték a keresztényeket szülőföldjükről...

2014.08.01. 07:33:37

Italian Reporter Confirms Deaths In Al-Shati Result Of Hamas Misfire, Not Israeli Missile
Reporter could not confirm until away from potential Hamas retaliation.
www.truthrevolt.org/israel-revolt/italian-reporter-confirms-deaths-al-shati-result-hamas-misfire-not-israeli-missile

2014.08.01. 07:50:19

Izrael önvédelme érdekében lép fel Gázában a Hamasz által kezdeményezett és fenntartott háborús cselekményekkel szemben.

A Hamasz tűzszünetet sért
mandiner.hu/cikk/20140731_izrael_nagykovetsege_a_hamasz_tuzszunetet_sert

csaba carmarthen 2014.08.01. 08:17:11

Miközben a Világhatalom rendszere átveszi az ellenőrzést a Közel – Kelet fölött, azon fogtok csodálkozni, hogy milyen sok országot vet majd ellenőrzése alá.

Milyen sok ártatlan lélek fogja azt hinni, hogy ez az új politikai rendszer a békét ajánlja fel számukra. De ez másként lesz.

Oroszország és Kína szakadást okoznak

Figyeljétek meg, hogy a harmadik egységet Oroszország és Kína fogja alkotni, hogy szakadást okozzanak a világban. Nagyon közel az az idő, amikor mindazok közületek, akik az ellenőrzési jogot országaitok fölött átadták, felismerik ennek a sötét politikai csoportnak a hatalmát, amely nem Istentől való és akik majd megpróbálják nektek előírni, hogy hogyan éljetek.

Az ima segítségével védjétek meg magatokat. Minden nap és minden órában enyhíteni fogom szenvedéseiteket. Vegyetek magatokhoz Engem a Szent Eukarisztia által és az üldözés ideje alatt különleges szintű erőben fogtok részesülni.

Én, Jézus Krisztus, nem szeretnék pánikot kelteni életetekben. De nem tudnék félre állni, és azt sem, hogy az előtettek álló eseményekre ne figyelmeztesselek benneteket.

Irgalmamból adok nektek még egy esélyt arra, hogy nemcsak lelketek gyógyulására tudjatok felkészülni, hanem családjaitok életfenntartására is.

Készüljetek fel alaposan, hogy elkerülhessétek a bélyeg felvételét.

idokjelei.hu/2011/04/mikor-kezdodik-a-fenevad-belyege/#

Nem kérdés, hogy a Nagyfigyelmeztetés könnyen üldöztetéshez fog vezetni, mert sokan fognak megtérni. Most imádkozzatok, imádkozzatok a globális megtérésért és minden kínszenvedés enyhítéséért, amely az Antikrisztus és a hamis próféták uralkodása alatt fog kibontakozni.

www.masodikeljovetel.hu/oroszorszag-es-kina-szakadast-okoznak/

2014.08.01. 08:41:35

Izraelből kaptam...

Tudjatok hogy haltak meg? Ket arab kisfiu messzirol hivtak oket, hogy segitsenek nekik mert felnek. Ahogy bementek ertuk az epuletbe, ami ala volt aknazva, a Hamaszosok felrobbantottak az egesz emeletet. Ennyit arrol, hogy a mi katonainknak mennyire fontos az arab civilek, es gyerekek elete, es hogy megis akkor miert van annyi civil halott a Gazaban.
Osszatok a sztorit, hogy tudja a vilag. A fiukat ma temettek el. Emlekuk legyen aldott.

www.iba.org.il/bet/bet.aspx?type=1&entity=1030634

csaba carmarthen 2014.08.01. 09:31:09

..míg a Közel-Keleten zajló háború bevon más nemzeteket.

Más nyugati nemzetek kiprovokálják az oroszok és a kínaiak válaszát. Mindez világháborúba torkollik.

www.masodikeljovetel.hu/foldrenges-europaban-es-vilaghaboru/

A megtérés, az ima által, enyhítheti ezen események mértékét és súlyosságát.

archivum.magyarhirlap.hu/a-majdan-regi-parancsnoka-vezenyelte-az-orvloveszeket-video

test.magyarhirlap.hu/a-majdan-orvloveszei-gyilkoltak-video-0

2014.08.02. 15:49:55

Israel Miracle? Gaza Strip Hamas Complain, ‘Their God Changes The Paths Of Our Rockets In Mid-Air’
Read more at www.inquisitr.com/1364461/israel-miracle-gaza-strip-hamas-complain-their-god-changes-the-paths-of-our-rockets-in-mid-air/#1CeCpViqoYXTQYbX.99

2014.08.02. 17:21:53

Brit. Col. Richard Kemp on operation Protective Edge

Colonel Richard Justin Kemp CBE (born 14 April 1959) is a retired British Army officer who served from 1977 to 2006. He was Commander of British Forces in Afghanistan, and experienced the complexity of fighting militants embedded within a civilian population.
Kemp was interviewed by Israeli Channel 1 regarding his position on the legality and morality of Israel's actions in operation Protective Edge.
British MPs, British citizens and indeed citizens of the free world at large may want to listen in.

youtu.be/iYaHKyn2bD8

Urfang 2014.08.02. 20:30:05

@Izrael misztériuma: Visszatért volna az Ószövetség Istene? A zsidók felé kilőtt rakétákat eltéríti a csoda erejével, a palesztinokra dobott bombákat meg hagyja becsapódni? Legalább a gyerekekre vagy a nőkre dobott bombákat eltéríthetné a csodájával, még akkor is ha azok palesztin muszlimok. Vagy rájuk nem pazarolja a csodát? Ez most megint a Seregek Ura aki segít megtisztítani Kánaánt mint régen?

csaba carmarthen 2014.08.03. 01:48:55

fontos, hogy az emberek, a világon mindenütt, forduljanak Hozzám most, és kérjenek Engem, hogy védelmezzem meg őket a háború csapásától.

Terjedni és fokozódni fognak a háborúk, mígnem bejelentésre kerül a Nagy Háború, és akkor a legnagyobb ellenség, maga a kommunizmus, nagy zűrzavart fog kelteni minden nemzet körében. A hatalom, és az iránta való éhség az önzésből fakad. Azoknak, akik hatalomra törekednek, idővel nem lesz semmilyen hatalmuk, amikor meg kell állniuk Színem előtt.

@Urfang:
Azok, akik üldözik a gyengéket és a sebezhetőeket, el fogják szenvedni a saját maguk által való üldözést, méghozzá háromszorosát annak, amit ők másoknak okoztak.

Ezek a háborúk zűrzavarba fognak torkollni. Életek vesznek majd oda, de akkor a Keleten lévő háború egy még nagyobb háborút fog kirobbantani. Amikor ez a háború zajlik, életek milliói vesznek oda. Amikor minden reménytelennek tűnik, fel fog tűnni a béke embere, és akkor a vég kezdetének lehettek a tanúi.

nagyfigyelmeztetes.hu/2014/05/terjedni-es-fokozodni-fognak-a-haboruk-mignem-bejelentesre-kerul-a-nagy-haboru/

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/03/figyeljetek-most-ahogyan-a-beke-embere-be-fog-mutatkozni-a-vilagnak/

...Ekkor az emberiség fel fog lélegezni a béke embere révén, aki oly nagy reményt ad, hogy az emberek az ő önkéntes rabszolgáivá válnak majd. Be fogják nyelni a világ újrarendezésére, és minden nemzet egyesítésére vonatkozó gondosan kidolgozott tervét. Azt a tervet, melyről azt fogják nekik mondani, hogy mindannyiunk javát szolgálja majd, és megszabadítja a világot a terrorizmustól. Az ellenségek, akik ellen majd elmondása szerint ő harcol, és akik fölött ő hatalmat gyakorol majd, ártatlan áldozatok, felhasználva őket a megtévesztésben, amit majd a világnak mutat...

www.youtube.com/watch?v=uMA63h7SwuI

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/03/a-harmadik-pecset-akkor-fog-feltarulni-amikor-az-emberek-elelemert-tulekednek-majd-amint-ehinsegek-szorongatjak-az-emberiseget/

www.youtube.com/watch?v=ysPkI-4Q1_Q

2014.08.03. 08:40:47

Hamas Killed 160 Palestinian Children to Build Tunnels
Militant group used child labor to construct underground network in Gaza
www.tabletmag.com/scroll/180400/hamas-killed-160-palestinian-children-to-build-terror-tunnels#undefined

Urfang 2014.08.03. 09:06:59

Az a baj, hogy ezek a rendszeressé vált offenzívák továbbra sem oldanak meg semmit csak még tovább rontják a helyzetet. Izrael néhány évente indít egy újabb offenzívát amellyel megtizedeli a lakosságot és az épületeket, ezzel pedig még tovább romlik az ott élők helyzete, az alapvető problémákból nem old meg semmit.

Ez után az offenzíva után a palesztinok továbbra is blokád alatt fognak élni gettóban, továbbra sem lesz szabadságuk, továbbra sem illetik meg őket az alapvető emberi jogok, az emberi méltóság és a normális életkörülmények, ebből pedig következik, hogy a túlélő gyerekekből radikális felnőttek lesznek, akik továbbra is rakétázni fogják Izraelt, Izrael pedig továbbra is brutális aránytalansággal fog válaszolni.

Még véget sem ért az offenzíva, de már most érik a következő. Az alapvető problémákat, a szabadság hiányát és az elviselhetetlen életkörülményeket nem lehet bombázással megoldani, a bombázás rakétázást szül, a rakétázás bombázást, miközben az alapvető problémák csak egyre súlyosbodnak, a béke csak egyre távolabb kerül, végül nem marad más csak az állandósult háború az egyik fél totális kiirtásáig, amely minden bizonnyal a palesztin fél lesz.

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.03. 09:36:17

@Urfang:

Ritkán értünk egyet, de most igen. Jól fogalmaztad meg az alaphelyzetet.

2014.08.03. 13:25:53

"Ellenségei minden embernek" - antiszemita-e az Újszövetség?
laudator.blog.hu/2014/07/25/antiszemita-e_az_ujszovetseg

csaba carmarthen 2014.08.03. 16:52:09

"Azok, kiket barátaiknak hisznek, az ellenségeik."*

...........................................................................

"egyik fél totális kiirtásáig, amely minden bizonnyal a palesztin fél lesz."
@Urfang:
ha jol emlekszem az ilyesfele celokat nevezzuk holokausztnak...

www.youtube.com/watch?v=DIT9sLz29iQ

www.youtube.com/watch?v=HpFXd7exT1I
"Zionism -->Jewish people are it's victims and not it's beneficiaries "

..................
*
"Azok, kiket barátaiknak hisznek, az ellenségeik."

www.youtube.com/watch?v=LL2s11qReYc
Nazi Zionist Alliance (NA+ZI)...

Ez a gonosz csoport nagy hatalommal bír, kevesen tudnak létezéséről. Mégis ők mozgatják a szálakat mindenütt. Gyermekeim olyanok, mint a bábok.

Az Én kiválasztott népemnek, a zsidóknak ismét borzasztó üldöztetéssel kell szembenézniük. A tervek, hogy legyőzzék őket, már folyamatban vannak.

Azok, kiket barátaiknak hisznek, az ellenségeik.

Nagy nehézségeket fognak elszenvedni, ezért Én kérem az egész emberiséget, imádkozzatok Izraelért.

A Holokauszt óta a legnagyobb gyűlölethadjárat szerveződik az Én népem ellen.

Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az Antikrisztus csoportja megállításra kerüljön ezen gonosz tervek megvalósításában.

Ezeknek a sötét lelkeknek szükségük van az imáitokra, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt felismerjék majd bűneiket. Imádkozzatok, hogy ők tegyék le fegyvereiket, és könyörögjenek Irgalmamért.

Ha megteszik, akkor a háborúk és zavargások csillapodhatnak Izraelben.

Sok prófécia fog most beteljesedni a szemetek láttára. Azok, kik vakok az Én ígéreteimre, meg kell, hogy kapják az Én Irgalmam világosságát, hogy újra lássanak.

Ne áltassátok magatokat gyermekek. Ami külsőre jónak tűnik, nem mindig olyan, amilyennek látszik. A békefenntartó erőknek, akik közül sokan ártatlan sakkfigurák, folyamatosan hazudnak.

Soha ne féljetek, mert az Én Irgalmam jelentős hatást fog gyakorolni e felett a szekta felett, amely évszázadok óta szervezkedik Egyházam ellen."

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/01/a-holokauszt-ota-a-legnagyobb-gyulolethadjarat-szervezodik-a-zsidok-ellen/

csaba carmarthen 2014.08.03. 17:08:04

@matthaios:
>>
Ezeknek a sötét lelkeknek szükségük van az imáitokra, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt felismerjék majd bűneiket. Imádkozzatok, hogy ők tegyék le fegyvereiket, és könyörögjenek Irgalmamért.

Ha megteszik, akkor a háborúk és zavargások csillapodhatnak Izraelben.

Sok prófécia fog most beteljesedni a szemetek láttára. Azok, kik vakok az Én ígéreteimre, meg kell, hogy kapják az Én Irgalmam világosságát, hogy újra lássanak.

Ne áltassátok magatokat gyermekek. Ami külsőre jónak tűnik, nem mindig olyan, amilyennek látszik. A békefenntartó erőknek, akik közül sokan ártatlan sakkfigurák, folyamatosan hazudnak.

Soha ne féljetek, mert az Én Irgalmam jelentős hatást fog gyakorolni e felett a szekta felett, amely évszázadok óta szervezkedik Egyházam ellen.

Ők nem tudnak és nem is fognak győzni, de óriási rémületet fognak kelteni, ha csak az ima nem enyhíti az ő gonosz uralmukat.

Imádkozzátok az Imahadjárat (18). imáját, hogy segítsetek megállítani az Antikrisztust és az ő csoportját, akikről beszélek.

„Ó drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól

Védj meg minket a sátán gonosz csapdáitól

Mentsd meg egyházad utolsó maradványait a gonosztól

Add meg valamennyi egyházadnak a szükséges erőt és kegyelmeket, hogy megvédjük magunkat a háborúktól, valamint a sátán és annak terrorista-hadserege* által tervezett üldöztetéstől.

Ámen.”

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/01/a-holokauszt-ota-a-legnagyobb-gyulolethadjarat-szervezodik-a-zsidok-ellen/

* US Soldier - The real terrorist was me
www.youtube.com/watch?v=b3ZjsC3BOBE

2014.08.03. 17:43:55

a palesztin terroristák alapszabályzata rögzíti, hogy minden zsidót a tengerbe, ezt azóta sem változtatták meg!

Hamas TV broadcasts call to "exterminate" all the Jews
Amid much confusion in Western media about Hamas's true aims, Hamas TV has broadcast a sermon by one of its clerics calling for the "extermination" of all Jews

by the commentator on 30 July 2014 15:23
www.thecommentator.com/article/5132/hamas_tv_broadcasts_call_to_exterminate_all_the_jews

2014.08.03. 17:50:29

@matthaios: @Urfang:
örülök, hogy egymásra találtatok, összeér, ami egybetartozik, kezd alakulni végre a nemzeti egység, mondhatnám egységben a kétség, csupán egy kis baj van: érvelésetekben a farok csóválja a kutyát és a lekvár főzi be a nagymamát, a többi stimmel...

további jó szórakozást!

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.03. 17:59:18

@Izrael misztériuma:

Remélem, nem haragszol, ha megjegyzésedet érvelés helyett csak erős érzelmi reakciók megnyilatkozásának tekintem. Ugye nem kötelező mindenkinek Izrael (ami egy szekuláris állam) palesztinokkal kapcsolatos magatartásával egyetértenie? Vagy ezért márt antiszemita vagyok?

Urfang 2014.08.03. 18:34:54

@Izrael misztériuma:

Az Európai Bizottság és az Európai Tanács elnökeinek mai nyilatkozata:

„Gáza tűrhetetlen erőszaktól szenved immár több mint három hete. Elítéljük a szörnyűséget, hogy annyi embernek, köztük sok ártatlan nőnek és gyereknek kellett meghalnia. Sokan megsérültek, sokak megélhetése és tulajdona veszett oda. Ennek azonnal véget kell vetni. Izraelnek jogában áll, hogy elismert határai között biztonságban élhessen. A jogos védelem tiszteletben kell tartsa az arányosság elvét. Mindannyian láttuk már ezt a körfolyamatot, s tudjuk, hogy a katonai úton elérhető eredmények korlátozottak. A vérontásnak véget kell vetni, legyenek bátrak, s vessenek véget az értelmetlen erőszaknak.”

Tiszta beszéd, talán érdemes lenne elgondolkodni rajta. Ők sem antiszemiták.

2014.08.03. 18:41:48

lenne egy kérdésem!
az addig rendben lenne, hogy a nemzeti-keresztény állam építésének csak útjában állnak a zsidók, ezért néhányan a pokolba kívánnák őket vagy legalábbis elküldenék őket a melegebb égtájakra, ahol pedig már várják őket a palesztin terroristák a maguk 10.000 rakétájával és legszívesebben a tengerbe szorítanák őket, de akkor kérdem én: hol éljenek a zsidók, hol szabad nekik élniük egyáltalán széles e föld kerekén?

2014.08.03. 19:00:22

ezen a vidéken már eddig százszor annyi áldozat volt a közelmúltban, értük miért nem aggódtok, miért csak mindig a gonosz/perfid zsidók a téma?

Actual And Literal Islamic Human Slaughterhouses For Christians Discovered
shoebat.com/2014/03/17/actual-literal-islamic-human-slaughterhouses-christians-discovered/

2014.08.03. 19:06:25

itt egy nap alatt 1500 embert mészároltak le az elvetemült iszlám fanatikusok!!!

(VERY RARE FOOTAGE) Muslims Create A Literal River Of Human Blood By Butchering 1500 Innocent People
by Ted on July 29, 2014
shoebat.com/2014/07/29/rare-footage-muslims-create-literal-river-human-blood-butchering-1500-innocent-people/

2014.08.03. 21:24:24

VIDEO: Finnish reporter sees rockets fired from Gaza hospital
Correspondent from Finnish paper Helsingin Sanomat reports from Gaza hospital, claims to have witnessed rocket fire from location minutes earlier, Gazan admits: 'It is true that rockets are launched from here'; reporter writes on Facebook: Don't use me as propaganda.

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4553643,00.html

csaba carmarthen 2014.08.03. 21:26:03

America continues to Train Terrorists
www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/

CIA Run Al-Qaeda to Perpetuate The War on Terrorism
www.youtube.com/watch?v=Cjtb22sxSuc

36 Muslim Terrorist training camps in USA
www.youtube.com/watch?v=CN3R054Eurg

“Within the Ukrainian National Guard there are western military advisors, they have senior military people. They are supposed to train protective services, but in fact they train terrorists,”
www.strategic-culture.org/news/2014/04/11/nato-trains-terrorists-the-mercenaries-from-greystone-to-destabilize-ukraine.html

2014.08.04. 16:29:25

ISIS Crucifies Young Men For Leaving The Peaceful Religion Of Islam
shoebat.com/2014/07/09/isis-crucifies-young-men-leaving-islam/

csaba carmarthen 2014.08.05. 00:01:44

ISIS Domestic Terror Threat Created by CIA and U.S. Military...

Terrorists Trained by the U.S. Military....

CIA Created Terrorists....

www.infowars.com/isis-domestic-terror-threat-created-by-cia-and-u-s-military/

Antal József 2014.08.05. 09:51:28

Gázában háborús bűnöket követnek el nap, mint nap.
Mindeki hangosan jajgat de senki nem cselekszik.
Pontosan ugyan úgy mint Hitler alatt. Egy az egyben.

2014.08.05. 20:15:25

nem az Örökkévaló, hanem a Rafael állította meg az ellenséges rakétákat?

Semmi sem történik, aztán felrobban
index.hu/tech/2014/08/04/semmi_sem_tortenik_aztan_felrobban/

2014.08.09. 09:22:50

Can we expect mass protests in Vienna, Paris and Berlin calling for the protection of the oppressed of Iraq? Misrepresenting genocide does an injustice to all of its true victims.

For Gaza critics, lessons from ISIS on genocide
www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/ANALYSIS-Critics-of-Israels-Gaza-operation-could-look-to-ISIS-to-see-what-real-genocide-is-370537

2014.08.09. 10:46:48

Zsidók nincsenek a konfliktusban? Nem lehet őket elítélni? Akkor nem is fog senkit érdekelni a népírtás, különösen a képmutató vérszomjas médiát nem.

Mire képes az „Iraki és Levantei Iszlám Állam”?
www.szombat.org/politika/dzsihad-es-nepirtas

csaba carmarthen 2014.08.09. 10:56:17

Az Én kiválasztott népemnek, a zsidóknak ismét borzasztó üldöztetéssel kell szembenézniük. A tervek, hogy legyőzzék őket, már folyamatban vannak.

Azok, kiket barátaiknak hisznek, az ellenségeik.

www.youtube.com/watch?v=LL2s11qReYc

America continues to Train Terrorists
www.wnd.com/2014/06/officials-u-s-trained-isis-at-secret-base-in-jordan/

CIA Run Al-Qaeda to Perpetuate The War on Terrorism
www.youtube.com/watch?v=Cjtb22sxSuc

36 Muslim Terrorist training camps in USA
www.youtube.com/watch?v=CN3R054Eurg

“Within the Ukrainian National Guard there are western military advisors, they have senior military people. They are supposed to train protective services, but in fact they train terrorists,”
www.strategic-culture.org/news/2014/04/11/nato-trains-terrorists-the-mercenaries-from-greystone-to-destabilize-ukraine.html

Nagy nehézségeket fognak elszenvedni, ezért Én kérem az egész emberiséget, imádkozzatok Izraelért.

A Holokauszt óta a legnagyobb gyűlölethadjárat szerveződik az Én népem ellen.

Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az Antikrisztus csoportja megállításra kerüljön ezen gonosz tervek megvalósításában.

Ezeknek a sötét lelkeknek szükségük van az imáitokra, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt felismerjék majd bűneiket. Imádkozzatok, hogy ők tegyék le fegyvereiket, és könyörögjenek Irgalmamért.

Ha megteszik, akkor a háborúk és zavargások csillapodhatnak Izraelben.

Sok prófécia fog most beteljesedni a szemetek láttára. Azok, kik vakok az Én ígéreteimre, meg kell, hogy kapják az Én Irgalmam világosságát, hogy újra lássanak.

Ne áltassátok magatokat gyermekek. Ami külsőre jónak tűnik, nem mindig olyan, amilyennek látszik. A békefenntartó erőknek, akik közül sokan ártatlan sakkfigurák, folyamatosan hazudnak.

Soha ne féljetek, mert az Én Irgalmam jelentős hatást fog gyakorolni e felett a szekta felett, amely évszázadok óta szervezkedik Egyházam ellen."

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/01/a-holokauszt-ota-a-legnagyobb-gyulolethadjarat-szervezodik-a-zsidok-ellen/

Antal József 2014.08.09. 20:59:44

A magyar jezsuiták nyíltan a tömeggyilkosok oldalán állnak. Pontosan úgy amikor nácikat mentegettek.
Most a zsidó tömeggyilkosokat mentegetik.

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.09. 21:38:36

Zsidó szervezetek a palesztinok jogaiért és a békéért:

Jews For Justice For Palestinians
jfjfp.com/

Jewish Voice for Peace
jewishvoiceforpeace.org/

Jews for Palestinian Right of Return
jfpror.wordpress.com/

2014.08.09. 23:42:06

az ISIS már gázában van, Izrael a térség egyetlen demokratikus állama, amely nem csak a zsidókat, hanem a keresztényeket és palesztinokat is védi az agyament gyilkológép öngyilkos terrorista droidok ellenében, dönteni kell, kit támogattok: az életet vagy halált, mert hamarosan itt lesznek a robbantgatók európában és semmi és senki nem lesz képes megállítani őket!

ISIS Already in Gaza Strip
www.breakingisraelnews.com/17767/isis-already-gaza-strip/#mPSP176djfi9IBmp.97

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 11:24:26

A tegnapi napon Fokvárosban 200 ezer, Londonban 150 ezer fő vonult az utcára palesztin zászlókkal, a háború ellen.

A facebook-on rengetek fotó kering a két eseményről.
A google hírekben is rákerestem, nem dobott ki találatot.

2014.08.10. 12:07:40

The Times came under fire for refusing to run the ad, penned by Nobel prize-winning author Elie Wiesel, accusing the Gaza organization of 'child sacrifice.'

The Guardian to run anti-Hamas ad rejected by The Times
www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/1.609768

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 12:27:23

@Izrael misztériuma:
Aha... tehát azért lövi Izrael az ENSZ-iskolákat, mert az ENSZ-iskolákban a Hamasz élő pajzsként használja a gyerekeket.

Ez valami morbid humor vagy Elie Wiesel ezt tényleg komolyan gondolja?

2014.08.10. 12:29:25

@m-athos:
jó lett volna, ha azután beszélsz, minekutána elolvastad az általam írtakat...

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 12:41:32

@Izrael misztériuma:
Olvastam az egész cikket, azért írtam amit írtam.
A Hamasz állítólag élő pajzsként használja a gyerekeket.
Erre válaszul Izrael szétlövi az ENSZ-iskolákat. Nem állítólag, hanem konkrétan.
Na persze, ez utóbbit már más forrásból tudjuk, nem az általad linkelt cikkből. De lényeg, hogy tudjuk.

2014.08.10. 15:08:52

@m-athos:
"De lényeg, hogy tudjuk."
honnét?

Constantinvus Literator 2014.08.10. 15:20:59

@Izrael misztériuma:

„Az az erő, amelyik most a keresztényeket terrorizálja (ISIS), azokból az iszlamista ellenzéki csoportokból és külföldi zsoldosokból táplálkozik, amelyeket a Nyugat támogatott, hogy harcoljon Bassár el-Aszad szíriai elnök rezsimje ellen” (Henri Boulad SJ)

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 15:32:06

@Izrael misztériuma: Például Washington külügyminisztériumi szóvivőjétől... És számos FÜGGETLEN hírforrásból. Közöttük számos független ZSIDÓ hírforrásból.

2014.08.10. 15:52:22

@Constantinvus Literator:
tegnap egy arab tévében a főmufti megmondta, hogy a zsidók voltak, azért, hogy megdöntsék az arab államokat...

2014.08.10. 15:59:33

@m-athos:
nem tégedet kívánlak meggyőzni, mivel te úgyis jobban tudod ezt is...

IDF campaign shows rockets in schools and hospitals
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4547577,00.html

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 15:59:59

@Izrael misztériuma: A szmájli lemaradt a végéről.
Én már az átkosban megtanultam olvasni a sorok között és tudok mérlegelni Boulad atya és Thomas Akárki között. :)

2014.08.10. 16:00:37

VIDEO: Finnish reporter sees rockets fired from Gaza hospital
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4553643,00.html

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.10. 16:07:53

@Izrael misztériuma:
Popper Péter (Isten nyugosztalja) mesélte anno nyilvánosan, író-olvasó találkozón, hogy az Öböl-háború idejében (amikor ő Izraelben tanított) az izraeli tv adókon, és némely nemzetközi hírcsatornán meghamisított felvételeket mutattak be, állítólagos Tel Aviv-elleni iraki rakéta-támadásról. Rögtön felismerte a helyszínt, hogy az melyik zsidó telep, nem pedig Tel Aviv. Később azt is megtudta, hogy mi történt ott valójában, nem iraki támadás. Ennyi a történet, ha Popper hazudott, én is hazudok.

Constantinvus Literator 2014.08.10. 16:29:24

@Izrael misztériuma:

Nemcsak az arabok gondolják így. Az Edward Snowden által kiszivárogtatott dokumentumokban is megtalálható állítólag az az információ, hogy az Iraki és Levantei Iszlám Államot a USA és Izrael hozta létre, vezetőjük al Baghdadit pedig a Moszad képezte ki az akcióra...

"WASHINGTON: The former employee at US National Security Agency (NSA), Edward Snowden, has revealed that the British and American intelligence and the Mossad worked together to create the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS). Snowden said intelligence services of three countries created a terrorist organisation that is able to attract all extremists of the world to one place, using a strategy called "the hornet's nest". NSA documents refer to recent implementation of the hornet's nest to protect the Zionist entity by creating religious and Islamic slogans. According to documents released by Snowden, "The only solution for the protection of the Jewish state "is to create an enemy near its borders". Leaks revealed that ISIS leader and cleric Abu Bakr Al Baghdadi took intensive military training for a whole year in the hands of Mossad, besides courses in theology and the art of speech."

first-thoughts.org/on/National+Security+Agency/

www.globalresearch.ca/isis-leader-abu-bakr-al-baghdadi-trained-by-israeli-mossad-nsa-documents-reveal/5391593

www.liveleak.com/view?i=76b_1406255768

csaba carmarthen 2014.08.11. 00:15:24

"Nemcsak az arabok gondolják így. Az Edward Snowden által kiszivárogtatott dokumentumokban is megtalálható állítólag az az információ, hogy az Iraki és Levantei Iszlám Államot a USA és Izrael hozta létre, vezetőjük al Baghdadit pedig a Moszad képezte ki az akcióra..."

ISIS EXPOSED 100% AS CIA OPERATION
www.youtube.com/watch?v=dYXXcwuJtbQ

ISIS: Creation Of The CIA
www.youtube.com/watch?v=W1zGJApfbDc

...............

Beavatkozásom, miszerint megakadályozom az emberi nem elpusztítását,

vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

hamarosan végbemegy.

Ha nem hallotok a gonoszról – az még nem jelenti azt, hogy nem létezik. Egy gonosz cselekmény van terveződőben, miszerint háborút indítanak azzal az egyetlen céllal, hogy a lehető legtöbb embert elpusztítsák. Az ember azon képessége, hogy gonosz cselekedeteket rendeljen el Gyermekeim ellen, még soha nem volt ekkora. Az ember képessége, a gyártástechnológiát illetően, még soha nem volt ekkora, de ezzel a tudással nagymértékben visszaél, és azok a tervek, hogy életetek minden részét felügyeljék, már előrehaladott szakaszban vannak.

Ők, az Én ellenségeim, felügyelni akarják, hogy mit esztek, mit isztok, és mindent, amit tesztek azért, hogy hirdessétek az Igazságot, ahogy Én azt meghagytam nektek. Nem fognak nyugodni addig a napig, míg országotok, pénzetek és egészségetek az ő kezükben nem lesz. Miközben ezek a tervek nyilvánvalóvá válnak, ők át fogják venni az irányítást az összes vallás felett. Mivel nagyon sokan nem hisznek Létezésemben, csekély ellenállás lesz fondorlatos tervükkel szemben, miszerint lelkeket lopnak Tőlem.

Amikor valaki azt hiszi, hogy dacolhat Istennel, akkor az nem igazán tudja, hogy Ki Vagyok Én. Ha pedig nem tudja, hogy Ki Vagyok Én, akkor az semmit sem tud. Már megkeményedett a szíve, eltompult az értelme, és elnehezült a lelke.

Az, aki eltávolodik Tőlem, az elvész. Az, aki harcol Ellenem, azzal a szándékkal, hogy ellopja Gyermekeim lelkét, az Számomra halott, és sorsa megpecsételődött.

Én közbe fogok most lépni, hogy megakadályozzam ennek a szörnyű, gonosz rémtettnek az elkövetését. Aztán ha végeztem, felnyitom szemeteket, megérintem szíveteket, és csodálattal töltelek el benneteket. Hamarosan kinyilatkoztatom az Igazságot, mivel nagyon sokan nem hisztek már benne.

Én Vagyok minden létező és leendő. Én vagyok a ti Atyátok, a Mindent Tudó, a Mindent Látó, a Csupa Szeretet és a Csupa Irgalom. Hamarosan eljövök, hogy összegyűjtsem a hűségeseket. Az Én időm közel, mivel Fiam Irgalma szinte már elérkezett hozzátok.

nagyfigyelmeztetes.hu/2014/01/isten-az-atya-hamarosan-eljovok-hogy-osszegyujtsem-a-husegeseket-az-en-idom-kozel-mivel-fiam-irgalma-szinte-mar-elerkezett-hozzatok/

2014.08.11. 13:04:16

The Islamic State's recent onslaught on the Yazidi religious group in Sinjar looked suspiciously like a genocide attempt. Israel must show the Western world how to react.

How Israel can help the Yazidis of Iraq
www.haaretz.com/opinion/.premium-1.609875

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.11. 16:04:53

Akik megölik a melegeket, azok ki akarják irtani a keresztényeket is. Amikor még "csak" a melegek kivégzéséről szóltak a hírek, a Katolikus Egyház nem emelte fel egységesen és határozottan a hangját az iszlám fundamentalizmus ellen, de keményen kritizálta azokat a nyugati országokat, akik tiszteletben tartották az LMBT közösség jogait. Ebből a szempontból közös platformra került a Katolikus Egyház is az iszlám szélsőségesekkel (ld. erről szóló korábbi, a nigériai vérengzések kapcsán publikált írásomat: kaleidoscope.blog.hu/2014/05/13/boko_haram_tendenciak ).
Most, amikor az iszlám fundamentalisták a keresztények ellen fordultak, a Katolikus Egyház azoknak a nyugati hatalmaknak a beavatkozását sürgeti, akiket eddig élesen kritizált, és megbélyegezte a "halál kultúrájának" terjesztésével. Most már talán egyértelmű a Katolikus Egyház tagjai számára is, hogy ki az, aki a "halál kultúráját" terjeszti. Valóban szükség van az USA és a nyugati nagyhatalmak gyors és hatékony beavatkozására az iraki szélsőségesekkel szemben, de nagyon jó lenne, ha a katolikus hívek közül a továbbiakban senki nem a nyugati országokat vádolná ezzel a súlyos rágalommal.

2014.08.11. 16:49:46

@kaleidoscope:
עוֹשֶֹה שָׁלוֹם בִּמְרוֹמָיו, הוּא בְּרַחֲמָיו יַעֲשֶֹה שָׁלוֹם עָלֵינוּ
“Aki békét teremt a magasságokban, ő teremtsen békét számunkra is…”
Ámen
Oseh Shalom
www.youtube.com/watch?v=qVM6x4BechI

Kiáltvány a szolidaritásért és a békéért
rabbi.zsinagoga.net/2014/08/10/kialtvany-a-bekeert-es-a-szolidaritasert/

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.11. 17:59:09

@kaleidoscope:

‘Ebből a szempontból közös platformra került a Katolikus Egyház is az iszlám szélsőségesekkel’

Az iszlám elutasítja a homoszexualitást. A zsidósággal kapcsolatban, azt hiszem, ma már nem lehet egységes zsidó vallási álláspontról beszélni. De a zsidó ortodoxia, vagy ennek több ága ugyancsak elutasítja a homoszexualitást. Közismert, hogy a “marxista erkölcs”, aztán több keleti vallás, társadalom ugyancsak elutasítja a homoszexualitást. Így tehát azt mondhatod, hogy a katolikus egyház, az iszlám, a marxizmus, a kinai állam stb közös platformra kerültek. A "közös platform" emlegetése persze nem teljesen korrekt, mert ennek a kifejezésnek hangulati árnyalata is van. Pedig csak arról van szó, hogy a homoszexualitással kapcsolatban hasonlóak a vélemények. És mi következik ebből?

‘Most már talán egyértelmű a Katolikus Egyház tagjai számára is, hogy ki az, aki a "halál kultúráját" terjeszti.’

Ilyen nemcsak egy van. A halál kultúrája megtalálható Keleten és Nyugaton.

‘Valóban szükség van az USA és a nyugati nagyhatalmak gyors és hatékony beavatkozására az iraki szélsőségesekkel szemben, de nagyon jó lenne, ha a katolikus hívek közül a továbbiakban senki nem a nyugati országokat vádolná ezzel a súlyos rágalommal.’

Itt is úgy gondolod, hogy a halálnak csak egy “kultúrája” lehetséges. Az abortusz, az aktív eutanázia, az élet forrásának, a családnak a rombolása nyilván nem az élet kultúráját jelenti. A nagyhatalmak beavatkozása már késő és kétséges, hogy milyen lesz, ha egyáltalán lesz. Ez nem annyira kereszténység védelmében fog történni, mint inkább önvédelemből, de az is valami, ha valaki rájön arra, hogy honnan fenyegeti a veszély. A probléma az, hogy a nyugati világ elfordult a kereszténységtől, így ezt már régen nem tekinti megvédendő értéknek. A vallásszabadság “baráti” iszlám államokban történő durva megsértésével kapcsolatban soha sem emelték fel a szavukat. Figyeld meg Barack Hussein Obama nyilatkozatait, nem annyira a kereszténység, mint inkább az amerikai állampolgárok védelméről és humanitárius akcióról beszél. A humanitárius akciókra persze égetően szükség van.

Azt elárulom neked, hogy az iszlám által jelentett veszélyre legkövetkezetesebben, és nem csak most, az általad konzervatívoknak titulált katolikusok hivták fel figyelmet.

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.11. 18:12:54

@kaleidoscope:

Még egy apró, politikai jellegű megjegyzés. Az "ellenségeim ellenségei a barátaim" elv kritikátlan alkalmazása visszaüthet és vissza is ütött. Néhány példa: a szicíliai maffia feltámadása az amerikai partraszállás után, Oszama bin Laden, az Aszad ellen felfegyverzett szélsőségesek, akik most aktívak az iszlám kalifátus megalapításában, amelynek első lépései a nem szunnita mohamedánok totális kiirtását jelentené. Az ember önkénytelenül is Ukrajnával folytatná a sort, de most néhány ukrán oligarcha és a szélső jobboldal éppen a demokrácia bajnokaivá váltak.

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.11. 18:15:46

Nem pontosan fogalmaztam, Pontosabban: "azok totális kiirtását jelentené, akik nem szunnita mohamedánok".

2014.08.11. 19:16:55

@matthaios:

' Az "ellenségeim ellenségei a barátaim" elv kritikátlan alkalmazása visszaüthet és vissza is ütött. '

Ugyanilyen visszás volt az Iránt megtámadó Szaddam Husszein felfegyverzése is.

en.wikipedia.org/wiki/United_States_support_for_Iraq_during_the_Iran%E2%80%93Iraq_war

csaba carmarthen 2014.08.11. 21:34:56

ISIS Creation Of The CIA - destabilization Agenda

www.youtube.com/watch?v=vqy4ehEfaLk

www.youtube.com/watch?v=ClXib0P-4xw

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

Mennyei Atya, küldd le szeretett Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Megváltónkkal és Boldogítónkkal szent atyai szeretetedet a sötétség minden terjesztőjére, hogy általa megtérjenek vagy saját területükön maradjanak! Atyánk, küldd le atyai szeretetedet, hogy mindazt, aki üldözni akar minket, vagy elárulni, vagy más rosszat forral ellenünk, jelenléted megakadályozza terve véghezvitelében! Küldd le szent szereteted tüzét minden hazugra, rágalmazóra, képmutatóra, hogy helyesen ismerjük fel őket és meg tudjuk védeni magunkat velük szemben! Atyánk, áraszd ki szeretetedet minden bűnözőre, az erőszak, a gyilkosság, a vak hatalomvágy eszközeire, hogy ne tudjanak nekünk és az emberiségnek ártani! Atyánk, bocsásd le szent szereteted erejét, mint villámot a földre, ha gyilkosok vonulnak majd át a világon és rosszat akarnak tenni minden népnek! Atyánk, légy akkor velünk, légy a mi védelmezőnk, a mi vezetőnk. Légy a mi oltalmunk, erőnk és erősségünk! Atyánk, áraszd szent atyai szeretetedet minden népre! Töltsd el őket szent tüzeddel, hogy felismerjék ez idő veszedelmét, melyet az ősi kígyó ravaszsága okozott! Atyánk, légy mindenütt az igaz parancsoló! Parancsolj a sötétségnek, hogy távozzék és kerülje az embereket! Atyánk, Te legjobb Atya, tedd, amit atyai szereteted jónak, igaznak és üdvösnek talál! Amen.

elizeus.kozosseg.com/fellowshiptemplate/education/7/

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.12. 06:02:12

@matthaios: "Az "ellenségeim ellenségei a barátaim" elv kritikátlan alkalmazása visszaüthet és vissza is ütött." - Mint ahogy az "ingapolitika" is, amikor a nekünk tetsző dolgokat mondó diktátorokkal szövetséget kötöttünk, és csak akkor próbáltunk kiszabadulni halálos ölelésükből, amikor már késő volt. Nem kellene még egyszer elkövetni ezt a hibát a magyaroknak, és saját kárunkból tanulva óvva inteni kellene mindenkit attól, hogy diktátorokkal, a terrorizmust, a fanatizmust, vagy a diktatúrát támogató vezetőkkel, országokkal kerüljenek bármilyen szempontból közös platformra, mert most is látjuk, hogy ezért mindig súlyos árat kell fizetni.

csaba carmarthen 2014.08.12. 08:02:26

ISIS Creation Of The CIA - destabilization Agenda

www.youtube.com/watch?v=vqy4ehEfaLk

Tömegmanipuláció: A médiarendszer..

Több Új Világrend kutató ezt az egyik leggyakrabban használt tömegmanipulációs technikát így hívja: baj előidézése --> érzelmi válasz --> megoldás (problem --> reaction --> solution). Ennek lényege, hogy az elit megteremteti tudatosan a bajt, majd kivárják a megfelelő érzelmi választ a tömegektől, és végül felkínálják számukra a megoldást, mely eredetileg is a céljuk volt.

(...)

Napjainkban nagyon sokszor hallható ez a szóösszefüggés, hogy „független média”, mely a szemfényvesztések legelső sarkalatos pontja.
nemadjukfel.blog.hu/2012/04/21/5_ebredj_fel_tomegmanipulacio_a_mediarendszer

www.youtube.com/watch?v=eR5F0xvSjyE

(18)
„Ó drága Jézus, mentsd meg a világot az Antikrisztustól

Védj meg minket a sátán gonosz csapdáitól

Mentsd meg egyházad utolsó maradványait a gonosztól

Add meg valamennyi egyházadnak a szükséges erőt és kegyelmeket, hogy megvédjük magunkat a háborúktól,

valamint a sátán és annak terrorista-hadserege által tervezett üldöztetéstől.
Ámen.”

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.12. 18:27:10

"A palesztinokkal való találkozásom megnyugtató volt, felszabadító, és egyúttal szívfacsaróan is nehéz. Megnyugtató volt tudni, hogy mindannyian nagyon hasonlók vagyunk. És felszabadító érzés volt tudni, hogy nem kell ellenségeknek lennünk.

Ugyanakkor szívfacsaróan nehéz volt rájönni, hogy nem tudtam, nem birtokoltam a teljes igazságot. És ezt gondolom az Izrael-szimpatizánsokról, akik többnyire zsidók, azt hiszem többségük ilyen. (...)

El lehet képzelni, min mentek át a dél-afrikai fehérek, amikor látták, hogy az aparhteidnek vége. Határozottan ragaszkodnak az életmódjukhoz, bármilyen korrupt is volt. (...) És most ugyanezt teszik Izraelben a cionisták, próbálnak kitartani."

Miko Peled, zsidó békeaktivista, "A tábornok fia" c. könyv szerzője. Édesapja az izraeli hadsereg tábornoka a 67-es háborúban, nagyapja pedig a zsidó "kormány" tagja Izrael állam megalakulása előtt.

Izrael erőszakos megalapításról, a hatnapos háborúról, az előző Gáza elleni izraeli terrortámadásról, a palesztin terrorizmusról és a jövőbeli kilátásokról is beszél a szerző ebben a 28 perces interjúban (angol nyelven, magyar felirattal):

www.youtube.com/watch?v=-IVKoUcclYo

2014.08.12. 18:49:49

Mosab Hassan Yousef (Son of Hamas Founder) reveals the truth about how Hamas Terror group aims to kill civilians and uses Palestinian Children as human shields.
(CNN interview. July 24 2014)

Mosab Hassan Yousef (Son of Hamas Founder) tells the truth about Hamas.
www.youtube.com/watch?v=KakxXN5Z-XI

Dr. szpahi 2014.08.13. 19:39:19

Szép lassan jönnek a hírek arró, hogy milyen szerpet játszik a NATO és az EU az Iszlám állam felfegyverzésében. A tegnap a híreket nézve csodálkoztam: honnan vannak ezeknek a CIA által évek óta körözött terroristáknak nehézfegyverei. Hát, most úgy tünik, ez is előbb-utóbb kiderül:
itthon.transindex.ro/?hir=37102

csaba carmarthen 2014.08.13. 20:02:56

baj előidézése --> érzelmi válasz --> megoldás

"Szép lassan jönnek a hírek arró, hogy milyen szerpet játszik a NATO és az EU az Iszlám állam felfegyverzésében."

www.youtube.com/watch?v=eR5F0xvSjyE

Tömegmanipuláció: A médiarendszer..

Több Új Világrend kutató ezt az egyik leggyakrabban használt tömegmanipulációs technikát így hívja: baj előidézése --> érzelmi válasz --> megoldás (problem --> reaction --> solution). Ennek lényege, hogy az elit megteremteti tudatosan a bajt, majd kivárják a megfelelő érzelmi választ a tömegektől, és végül felkínálják számukra a megoldást, mely eredetileg is a céljuk volt.

(...)

Napjainkban nagyon sokszor hallható ez a szóösszefüggés, hogy „független média”, mely a szemfényvesztések legelső sarkalatos pontja.
nemadjukfel.blog.hu/2012/04/21/5_ebredj_fel_tomegmanipulacio_a_mediarendszer

..............
ISIS Creation Of The CIA - destabilization Agenda

www.youtube.com/watch?v=vqy4ehEfaLk

Constantinvus Literator 2014.08.14. 09:07:29

Az ENSZ és az egész nemzetközi közösség beavatkozását kérte Ferenc pápa az észak-iraki keresztények és más vallási kisebbségek drámai helyzetének rendezése érdekében.

kereszteny.mandiner.hu/cikk/20140813_irak_ferenc_papa_az_ensz_beavatkozasat_keri

csaba carmarthen 2014.08.14. 09:30:32

A háborúk, amelyekről Beszélek, hamarosan megkezdődnek, és a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken,

Isten gyermekei ellen.

Gonoszságukat lehetetlenség lenne elképzelnetek, de ismerjétek fel ezeket a jeleket. Amikor bankjaitok elveszik szabadságotokat, otthonotokat, és a lehetőséget, hogy táplálni tudjátok családotokat, ez csak egy része lesz az emberiség elleni tervüknek.

Rabszolgákká váltok majd, de azok, akik hűséggel adóznak Irántam és Tanításaim iránt, és akik továbbra is hűségesek Hozzám, sose felejtkezzenek el Irgalmasságomról.

Annak ellenére, hogy ezek a kinyilatkoztatások ijesztőek lehetnek, ezek maguk az Igazság. Azáltal, hogy fel vagytok készülve ezekre, az Isten Teremtése elleni cselekményekre, imáitok által segíteni fogtok enyhíteni annak a szenvedésnek a nagy részét, melyet ezek a gonosz szekták fognak okozni nektek. Annak ellenére, hogy az ilyen rémtetteknek a hatását enyhíteni fogják imáitok, ezek – ha szeretettel szívetekben adjátok át Nekem – az ilyen szörnyű tettek elkövetőinek megmentésére lesznek felhasználva. És habár ezek a félrevezetett és hideg szívű lelkek továbbra is szembeszállnak Velem, azáltal, hogy megpróbálják kiirtani a világ népességét, Én igyekszem majd megvilágosítani szívüket, hogy eltávolodjanak ettől a szörnyű sátáni köteléktől. Sokukat teljes mértékben megszállta a gonosz, és néhányuk számára csekély a remény. Csak egy csoda mentheti meg őket, mely Irgalmasságom által adatik, együttesen azokkal, akik felajánlják Nekem a szenvedés ajándékát.

Közületek azok, akik káromoltok Engem, azáltal, hogy kegyetlenül elutasítotok Engem, Irgalomért fogtok esedezni Hozzám, amikor bekövetkeznek ezek az események. Ha szenvedni kényszerültök, és arra, hogy felvegyétek a fenevad bélyegét, máskülönben meghaltok, akkor Hozzám fogtok kiáltani. Akkor tülekedni fogtok azért, hogy megtaláljátok az Élő Isten Pecsétjét, melyet Atyám által Adok a világnak ezekben az Üzenetekben – de akkorra már ez túl késő lesz. Csak azok lesznek védelem alatt, akik elfogadják a Pecsétet, otthonukban tartván vagy maguknál hordván azt. Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak megmenekülni a lelkek tömegirtásának eme formájától.

Egy percig ne kételkedjetek a jelenleg nektek adott Üzeneteimben. Fogadjátok el Isteni Beavatkozásomat, mert Én csak meg szeretnélek menteni benneteket. A lelkekért vívott csata olyan méreteket öltött, hogy ha Én nem avatkoznék be a próféták által, akkor sokan közületek a fenevad és annak összes követője mellé állnátok, akik báránybőrbe bújt farkasokként tűnnek fel előttetek.

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

2014.08.14. 13:15:49

Money from the Gulf States?
"There is no publicly accessible proof that the government of a state has been involved in the creation or financing of ISIS as an organisation," said Charles Lister, Visiting Fellow at the Brookings Doha Center in Qatar, a subsidiary of the US think-tank Brookings Institution.
Others take a different view. Günter Meyer is Director of the Center for Research into the Arabic World at the University of Mainz. Meyer says he has no doubt about where ISIS gets its funding. "The most important source of ISIS financing to date has been support coming out of the Gulf states, primarily Saudi Arabia but also Qatar, Kuwait and the United Arab Emirates," Meyer told Deutsche Welle. The Gulf states' motivation in financing groups like ISIS was to support their fight against the regime of President Bashar al Assad in Syria, according to Meyer. Three quarters of the Syrian population are Sunni Muslims, but Syria is ruled by an elite drawn mostly from the Alawite minority. The Alawites are an offshoot of Shiite Islam.

Who finances ISIS?
www.dw.de/who-finances-isis/a-17720149

2014.08.14. 16:35:46

Izrael – a békés Európából szinte érthetetlen és felfoghatatlan – tragédiája, hogy minden küzdelmében és a nap minden órájában győzedelmeskednie kell, mert ha alulmarad, örökre elbukik egy olyan háborúban, amelyben nincsenek szabályok.

Aki azt gondolja, hogy az izraeli hadsereg ezekben a hetekben és hónapokban csak a saját országa polgárait védi, téved. A zsidó állam nem csak önmagát, de a nyugati (európai) civilizációt is védelmezi a globális dzsihadista háborúban. Abban a háborúban, amely világszerte éppúgy veszélyezteti a zsidó közösség tagjait, mint az iszlám vallást kritizáló filmrendezőkét (Theo van Gogh, Amszterdam, 2004. november 2.) vagy az olyan újságolvasókét, mint amilyen most Ön is.

Együttérzéssel és szomorúsággal tölt el, hogy nagy valószínűséggel egyetlen napig sem létezhetne Izrael, ha nem nyújtana számára folyamatos védelmet a Vaskupola (Iron Dome) pajzsa a levegőből érkező, szinte kizárólag csak lakossági célpontok ellen indított támadások ellen. Szorongató érzés, hogy ma a légvédelmi sziréna megszólalásától az ország legészakibb településétől a legdélebbiig mindössze 15 másodperce van a gyermekeikkel játszó anyáknak és a botjaikkal járó öregeknek, hogy elérjék az óvóhelyek bejáratait. Ez pontosan annyi idő, amennyi alatt most ön, kedves olvasó végig tudná gondolni, hogy vajon merre is lehet ebben a pillanatban a kedves gyermeke/felesége/édesanyja. Így is elítéli, hogy Izrael nem hagyja, hogy városait, iskoláit, repülőterét és kórházait bombázzák?

Izrael: végállomás
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140814_Izrael_vegallomas#rss

csaba carmarthen 2014.08.14. 21:20:38

>>Szép lassan jönnek a hírek arró, hogy milyen szerpet játszik a NATO és az EU az Iszlám állam felfegyverzésében.>>

www.youtube.com/watch?v=eR5F0xvSjyE

Tömegmanipuláció: A médiarendszer..

Több Új Világrend kutató ezt az egyik leggyakrabban használt tömegmanipulációs technikát így hívja:

baj előidézése --> érzelmi válasz --> megoldás

(problem --> reaction --> solution).

Ennek lényege, hogy az elit megteremteti tudatosan a bajt, majd kivárják a megfelelő érzelmi választ a tömegektől, és végül felkínálják számukra a megoldást, mely eredetileg is a céljuk volt.

(...)

Napjainkban nagyon sokszor hallható ez a szóösszefüggés, hogy „független média”, mely a szemfényvesztések legelső sarkalatos pontja.
nemadjukfel.blog.hu/2012/04/21/5_ebredj_fel_tomegmanipulacio_a_mediarendszer

..............
ISIS Creation Of The CIA - destabilization Agenda

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.15. 10:53:37

@kaleidoscope:

'Most már talán egyértelmű a Katolikus Egyház tagjai számára is, hogy ki az, aki a "halál kultúráját" terjeszti. Valóban szükség van az USA és a nyugati nagyhatalmak gyors és hatékony beavatkozására az iraki szélsőségesekkel szemben, de nagyon jó lenne, ha a katolikus hívek közül a továbbiakban senki nem a nyugati országokat vádolná ezzel a súlyos rágalommal.'

Ferenc pápa beszéde Dél-Koreában, amely ugyan nem nyugati ország, de mintakép, "ázsiai tigris": http://hu.radiovaticana.va/news/2014/08/15/„a_keresztények_a_társadalom_spirituális_megújulásának_erejét/ung-819558 . Egy részlet a beszédből: "Utasítsák továbbá vissza az embertelen gazdasági modelleket, amelyek a szegénység új formáit teremtik meg és kirekesztik a dolgozókat. Utasítsák vissza a halál kultúráját, amely alábecsüli Isten képmását, az élet Istenét és sérti minden férfi, nő és gyermek méltóságát."

2014.08.15. 11:46:49

@matthaios:
"Utasítsák továbbá vissza az embertelen gazdasági modelleket, amelyek a szegénység új formáit teremtik meg és kirekesztik a dolgozókat."

ez a szöveg nagyon illik a nemzeti-keresztény magyarországra!

a piac, te hülye!
írta az egyik amerikai elnök emlékeztetőül a falra...

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.15. 14:05:57

@Izrael misztériuma:

Bocs, most jutott eszembe. A pápa Dél-Koreában nyilván a magyarokra gondolt, amikor az idézett mondatot mondta, hiszen köztudott a magyarok ázsiai eredete.

Aztán nem igazán tudom, hogy az egyik amerikai elnök általad idézett mondata ("a piac, te hülye") a magyarokra, Orbán Viktorra, a pápára vagy kire vonatkozik. De ez nem is olyan lényeges, csak éppen eszembe jutott és a gépem előtt ültem. Minden jót!

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.16. 16:01:04

@matthaios: "amely alábecsüli Isten képmását, az élet Istenét és sérti minden férfi, nő és gyermek méltóságát" - ki becsülné jobban alá Isten képmását, mint aki szisztematikus népirtást követ el, megkínoz és tömegesen meggyilkol férfiakat, nőket, gyermeket az Iszlám Állam nevében? Szerinted első sorban a nyugati demokráciákra vonatkoztak a pápa szavai?

matthaios · http://www.matthaios.hu 2014.08.16. 16:45:51

@kaleidoscope:

A pápa Dél-Koreában mondta ezt hallgatóságának, előző mondata pedig a gazdasági rendszerekről szólt. Ugyanez jellemzi a keresztényüldöző iszlámot is. A keresztényüldözésre csak ímmel-ámmal (vagy sehogy) reagálnak a fejlett nyugaton, hiszen lényegében ez már nem keresztény.

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.16. 17:53:58

@kaleidoscope:
Ne keverjük a szezont a fazonnal. Az egyik elkövető gyalázatos bűne sohasem lehet felmentés egy másik elkövető másfajta gyalázatos bűnére.

Az ISIS-t pedig a Szaddam-ellenes iraki "demokartikus" felkelők és a Bassár-ellenes szíriai "demokratikus" felkelők alkotják, akiket a szintén "demokratikus" nyugat pénzelt. Vagy még mindig pénzel, nem tudjuk. Ebben a fene nagy demokráciában nem kötik az orrunkra.

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.16. 21:26:05

@m-athos: Ezt az Asszadhoz hű szír, és a velük többé-kevésbé nyíltan szimpatizáló orosz propaganda terjeszti. Úgy látszik azért vannak, akik itthon is beállnak ebbe a kórusba.

csaba carmarthen 2014.08.16. 21:39:30

"NÉGYSZÁZEZER traumatizált gyermek Gázában:

hu.euronews.com/2014/08/16/negyszazezer-traumatizalt-gyerek-gazaban/
"

@m-athos:

Es egy es negyedmillio traumatizalt csalad Irakban ( ahalottak szama alapjan) a "demokracia" exportja kapcsan:

At over 1.2 million deaths (1,220,580), this estimate is the highest number published so far.
en.wikipedia.org/wiki/ORB_survey_of_Iraq_War_casualties

Vajon nem konnyu-e a lelkileg sulyosan serult fiatal tuleloket osszeszedni es "segiteni nekik">>

az egyesult allamokba szallitani es kikepezni terroristanak...nekik persze mondjuk azt mondjak, hogy ok szabadsagharcosok

www.youtube.com/watch?v=WwjNqurYkQE
(The Untold Story of Islamic Terror Training Camps in America)
dcxposed.com/2012/05/09/islamic-terrorist-camps-in-usa/

ez a modszer hasonlit a janicsar kepzeshez, azzal a kulonbseggel, hogy a mai fiatalokat nem mas vallasra nevelik at, hanem gyuloletre...

az esemenyek hattererol az alabbi Hollywood-i filmrendezo elso kezbol kapta az infokat:

www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms&src_vid=4FvMdZpAL54&feature=iv&annotation_id=annotation_632809

ma pedig egyesek a nyugati titkosszolgalatok altal kikepzett un. terrorista hadseregek ellen akarjak haboruba vinni a nyugatot -es erre buzditanak ....(tavaly nem sikerult ui. kirobbantani a nagy haborut)

csaba carmarthen 2014.08.17. 08:43:12

ma pedig egyesek, (egyes vezetok!) a nyugati titkosszolgalatok altal kikepzett un. terrorista hadseregek ellen akarjak haboruba vinni

- a nyugatot -es erre buzditanak ....

(tavaly ui nem sikerult ui. kirobbantani a nagy haborut)

It is a cell from a small and anonymous British Army unit...

...Since war broke out in Iraq in 2003, they have been responsible for running dozens of Iraqi double agents....

....The FRU is the same ultra secret cell of the SAS whose criminal activities in Northern Ireland were under investigation by former Scotland Yard commissioner Sir John Stevens for more than a decade, during which time it emerged that the unit was involved in the murder of civilians in Northern Ireland....

....In many cases the evidence suggests that the armed forces role is to prod terrorist cells into action, thus exposing them to "quick-response" attacks. The FRU revelations of recruiting, training and equipping-terrorists in Iraq is thus telling....

....Recently there have been reports of US soldiers being killed by insurgents wearing American military uniforms. Iraqi officials said the gunmen disguised their intent with uniforms, American flak jackets, guns and a convoy of at least seven GMC sport utility vehicles, which are usually used by American officials in Iraq.

It is possible that insurgents may have been able to lay their hands on a couple of uniforms, but where did they get a whole convey of vehicles from????????????????????????????????

infowars.net/articles/february2007/050207FRU.htm

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 10:14:38

@kaleidoscope: Nincs igazad. Emlékezz csak vissza a pár hónappal ezelőtti híradásokra, nem volt ez titok akkoriban.

Most a kurd szélsőségesek támogatásáról megy a nyílt diszkurzus.
hu.euronews.com/2014/08/17/amerikai-segitseggel-nyomulnak-elore-a-kurdok-eszak-irakban/
Kíváncsi vagyok, mi lesz majd pár hónap múlva, amikor a kurd szélsőségesek is terrorakciókba kezdenek például a törökök ellen. Majd arra is azt mondod, hogy csupán orosz propaganda az, hogy a nyugat támogatja őket?

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 10:21:49

@kaleidoscope: Továbbá azt se felejtsük el, hogy az Al Kaidát azokból az iszlám szélsőségekből szervezték meg, akiket a CIA képzett ki a nyolcvanas években az afganisztáni háborúban a szovjetek ellen. Szeptember 11. öngól volt az Államoknak, de úgy látszik nem tanult belőle.

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 10:30:05

Nyolc dolog, amit az üldözött keresztény testvéreinkért tehetünk:

1. Adakozni az ACERO-nak (Assyrian Church of the East Relief Organization)
2. Adakozni az IOCC-nek (International Orthodox Christian Charities)
3.Megosztani az alábbi linket.
4. Bekapcsolódni az információk terjesztésébe
5. Demonstrációt szervezni
6. Politikusokkal kapcsolatban lépni
7. Petíciót aláírni
8. Imádkozni

myocn.net/8-ways-you-can-help-victims-christian-genocide/

csaba carmarthen 2014.08.17. 10:44:37

@m-athos: szept 11 nem öngól volt az Államoknak, hanem ők szervezték, illetve azok akik kezükben tartják az Államokat:

Történelmi interjú Aaron Russo-val.2007

www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms&src_vid=4FvMdZpAL54&feature=iv&annotation_id=annotation_632809

Közel egy órás interjú Aaron Russo, filmrendező és szenátorjelölttel.
Russo nevéhez olyan nagysikerű produkciók fűzödnek, mint a Szerepcsere (főszerepben: Eddie Murphy)
vagy Bette Midler egész karrierje.
Russo nem sokkal az interjú után sajnos elhunyt...
www.youtube.com/watch?v=Axz6xkWowZk

"..az ellenzőket elhallgattatják, nem pedig dicsérik.."
(JFK)
www.youtube.com/watch?v=IxNw8OhmVZE#t=156

2014.08.17. 11:27:35

@m-athos:
mikor lesz békepárti tömegtüntetés gázában???

aki szóban meri kritizálni a hamaszt, annak belelőnek egy sorozatot a lábszárába, a múltkori spontán tüntetést éles lőszerrel oszlatták fel a terroristák, utána pedig a holtakat kitették a netre, hogy a rohadt zsidók támadásai következtében vesztették életüket a mártírok...

csaba carmarthen 2014.08.17. 11:49:29

A hamaszt Arafat kiutesere hoztak letre a cionistak (tul kozel volt a beke)
Aztan Arafat hirtelen agyverzest kapott

www.aljazeera.com/investigations/killing-arafat/killing-arafat-full-story-2013116125955541864.html

Hamas is a Creation of Mossad...
Meanwhile, Arafat's Fatah Movement for National Liberation as well as the Palestinian Left were subjected to the most brutal form of repression and intimidation
globalresearch.ca/articles/ZER403A.html

US Congressman Ron Paul - Israel created Hamas to destabilize Arafat who was very powerful at the time
www.youtube.com/watch?v=27esxkQtfTc

@m-athos: ez ugy mukodik mint a kurucinfo (amit szinten amerikabol hoznak letre:
a cel: radikalizalni, aztan- divide et impera

A rules of radicals szerzoje Lucifernek dedikalja muvet ("aki-szerinte- legalabb sajat kiralysagat magahoz ragadta")
www.youtube.com/watch?v=gUPg4rqiAq4

Obama ezen a muvon nott fel:
www.youtube.com/watch?v=BrAQpNgZm5k

2014.08.17. 11:55:53

ez nem semmi:
filtívjézus, álszűzmária, tradik és az al-dzsazíra egy csapatban, mind-mind a zsidók ellen!

csaba carmarthen 2014.08.17. 12:06:54

@Izrael misztériuma: a zsidok ellen itt csak te vagy aki folyamatosan a gyulolet magvait hinted...

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 12:18:59

@Izrael misztériuma:
"mikor lesz békepárti tömegtüntetés gázában???"

Majd ha lesz Gáza. Most egy mamut-méretű koncentrációs tábor van a helyén. Ezért tüntetnek helyettük Tel Avivban, mert ők megtehetik:
972mag.com/10000-protest-in-tel-aviv-for-a-just-peace-end-to-occupation/95569/

2014.08.17. 12:19:09

@csaba carmarthen:
felettébb érdekes, az antiszemiták mind ezt mondják, miközben kényszeresen tagadják, hogy antiszemiták lennének...

2014.08.17. 12:20:44

@m-athos:
akkor szóljál oda végre a hamasz barátaidnak, hogy ne lőjenek, mert rajtuk a sor!

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 12:23:44

@Izrael misztériuma:
Már szóltam. De nem a barátaim.
Most rajtad a sor. Te kinek szólsz?

2014.08.17. 12:28:49

@m-athos:
én úgy látom, hogy a te aggodalmad a gázai nép iránt egyoldalú, kizárólag arra jó, hogy egy jóízűt lehessen megint zsidózni!

milyen képet akar kialakítani magáról és az izraeli–palesztin konfliktusról a Hamász?

E kép szerint a Hamász csak reagál az izraeli támadásokra, sosem kezdeményezi a konfliktust. Izrael csak és kizárólag civil palesztinokat gyilkol meg, kegyetlensége a zsidókat ért holokauszthoz hasonlítható. Rakétákat nem lőnek Gázából Izraelre, és harcoló alakulatai sincsenek a Hamásznak, csak kétségbeesésükben fegyvert fogó civiljei, akik házi gyártmányú bombákkal felelnek az „agresszióra”.
Elnézve az Erős szikla hadművelet fogadtatását a világsajtóban, ez a propaganda remekül működik.

Terrorista kiskáté: a Hamász propaganda-gépezetének kulisszatitkai
www.atv.hu/kulfold/20140809-terrorista-kiskate-a-hamasz-propaganda-gepezetenek-kulisszatitkai

szerintem az egész vérontásért a hamasz és vezetői felelősek, akik túszul ejtették a saját népüket...

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.17. 12:38:32

@Izrael misztériuma: "én úgy látom, hogy a te aggodalmad a gázai nép iránt egyoldalú, kizárólag arra jó, hogy egy jóízűt lehessen megint zsidózni!"

Akkor nagyon rosszul látod. Mikor zsidóztam én életemben egyáltalán?

Szerinted akkor az izraeli anti-cionista zsidók is "zsidóznak", amikor saját kormányukat kritizálják?

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.17. 14:34:32

Háború van. Irakban ölik a keresztényeket. A gyilkosok megfékezése csak nemzetközi összefogással lehetséges. Ennek vezető ereje az USA, meghatározó tényezői a nagy NATO szövetségesek. Amit ők döntenek, az minden NATO tag számára parancs. Aki a parancs ellen agitál, azzal szembeszegül, az dezertőr és hazaáruló. Van kockázata a kurdok felfegyverzésének? Van. Jelenleg ez a NATO elfogadott stratégiája? Ez. Akkor ez parancs!

csaba carmarthen 2014.08.17. 15:16:10

a Bildenbergek altal iranyitott nyugati titkosszolgalatok altal kikepzett csapatok olik irakban a keresztenyeket...

ISIS: Creation Of The CIA
www.youtube.com/watch?v=W1zGJApfbDc

US CIA Trained ISIS At Secret Jordan Base! Financed by ISIS money group in the US
www.youtube.com/watch?v=Y43ykXopoW4

....................................

Ti, a végső idők emberei sok támadásnak vagytok kitéve. Ezek még növekedni fognak oly módon, hogy segítségem nélkül csaknem reményvesztettek lennétek. Ez okból egy tanítást akarok adni nektek, hogy hogyan tudjátok mindezeket a támadásokat az Én kegyelmemmel könnyen elhárítani. Halljátok: Aki ellenségeiért imádkozik, az elveszi a lehetőséget tőlük, hogy ártsanak neki. De lélekben és igazságban kell értük imádkoznotok, nem csak a szavakat kimondva! Csak az ilyen imának van hatalma legyőzni a sötétséget.

Így imádkozzatok:

Mennyei Atya, küldd le szeretett Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Megváltónkkal és Boldogítónkkal szent atyai szeretetedet a sötétség minden terjesztőjére, hogy általa megtérjenek vagy saját területükön maradjanak! Atyánk, küldd le atyai szeretetedet, hogy mindazt, aki üldözni akar minket, vagy elárulni, vagy más rosszat forral ellenünk, jelenléted megakadályozza terve véghezvitelében! Küldd le szent szereteted tüzét minden hazugra, rágalmazóra, képmutatóra, hogy helyesen ismerjük fel őket és meg tudjuk védeni magunkat velük szemben! Atyánk, áraszd ki szeretetedet minden bűnözőre, az erőszak, a gyilkosság, a vak hatalomvágy eszközeire, hogy ne tudjanak nekünk és az emberiségnek ártani! Atyánk, bocsásd le szent szereteted erejét, mint villámot a földre, ha gyilkosok vonulnak majd át a világon és rosszat akarnak tenni minden népnek! Atyánk, légy akkor velünk, légy a mi védelmezőnk, a mi vezetőnk. Légy a mi oltalmunk, erőnk és erősségünk! Atyánk, áraszd szent atyai szeretetedet minden népre! Töltsd el őket szent tüzeddel, hogy felismerjék ez idő veszedelmét, melyet az ősi kígyó ravaszsága okozott! Atyánk, légy mindenütt az igaz parancsoló! Parancsolj a sötétségnek, hogy távozzék és kerülje az embereket! Atyánk, Te legjobb Atya, tedd, amit atyai szereteted jónak, igaznak és üdvösnek talál! Amen.

elizeus.kozosseg.com/fellowshiptemplate/education/1/1277/

2014.08.17. 16:58:06

@kaleidoscope:
érdekes új fejlemény:

www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=19459 first Christian Arab pre-military class graduates

2014.08.18. 16:37:06

Miért támogatja Európa a Hamász terrorját?
zsido.com/cikkek/Miert_tamogatja_Europa_a_Hamasz_terrorjat/10/4197

az USA 400 millió USD, míg az EU 1 milliárd EURo támogatást küld a palesztinoknak, melynek felhasználását senki sem ellenőrzi, egy része a magánvagyonokat gyarapítja, a másik része fegyverekre és a terroristákra megy el, a maradék a plebsé...

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.18. 22:45:56

@m-athos: az MNO ma odáig ment, hogy a szélsőséges iszlamisták által besorolt gyermekkatonák miatt is a nyugatot hibáztatja. Nem érzed ezt abszurdnak?
Ld rövid reakciómat:
kaleidoscope.blog.hu/2014/08/18/mno_agitprop_a_gyermekkatonasagrol

vigyüktúlzásbaadolgokat 2014.08.19. 02:26:38

@m-athos: "Majd ha lesz Gáza. Most egy mamut-méretű koncentrációs tábor van a helyén."

Nem hinném, hogy a brit Palesztina idején, többségében vidéken, földműveléssel foglalkozó palesztinai arab lakosság hadakozott volna kézzel-lábbal az osztozkodás ellen. Még véletlenül jól jártak volna egy igazságosabb rendezéssel.
"az ENSZ 1947-es közgyűlésére kidolgozott és beterjesztett Palesztin rendezési terv ... alapján egy arab és egy izraeli állam jött volna létre, míg Jeruzsálem a konfliktusok elkerülése végett ENSZ igazgatás alá került volna. Bár a közgyűlés 33 igen, 13 nem és 10 tartózkodás mellett elfogadta (köztük a későbbi miniszterelnök Dávid Ben-Gúrión is Izrael nevében), azóta sem valósult meg, mivel a nemmel szavazó Arab Liga államai az eredmény ellenére sem voltak hajlandóak elfogadni a döntést."
hu.wikipedia.org/wiki/Izrael#Izrael_.C3.A1llam
Persze, Ben Gúrionnak se lett volna kötelező ezután egyoldalúan kikiáltani a köztársaságot, de ez már mi lett volna ha ...

Dr. szpahi 2014.08.19. 08:36:38

@m-athos:

Úgy látom, ez a "zsidózás" most már itt is szitokszó lett a blogon. Néhány kommentelő társunk szerint mindenikünk "zsidózik", aki gázai övezetről mer beszélni. Engem is ezzel vádoltak, mert szóvá mertem tenni, hogy a sok "orbánozás" helyett azok, akik az 50 évvel ezelőtti holokauszt eseményeivel, és a magyar társadalom második világháborús bűnösségével kapcsolatban heteken át képesek voltak vinni a témát itt a blogon, a mostani szőrnyű világpolitikai eseményeket nem veszik figyelembe, és Izrael állam tömeggyilkos politikáját védelmezik. Csak halkan szeretmbém megjegyezni, hogy Gázában sokkal több keresztény van, mint Izrael államban, és aki az izraeli "vallásszabadságról" beszél, az egyszerűen nem veszi figyelembe a realitást. Pl. hogy a keresztény kegyhelyeket, templomokat ürülékkel kenik be, a keresztény hitre tért zsidókat pedig fenyegetik stb.

Szóval, mi "zsidózunk", ahelyett hogy "orbánoznánk". Milyen szemenszedett pofátlanság :-)

manlakos 2014.08.19. 09:01:24

@kaleidoscope: "Ld rövid reakciómat:kaleidoscope.blog.hu/2014/08/18/mno_agitprop_a_gyermekkatonasagrol"
Ez most, "tagtoborzás", vagy csak a reklám helye?:)

2014.08.19. 09:46:27

@Dr. szpahi:
honnét szerzed információidat a keresztények helyzetét illetőlegesen, nevezd meg forrásaidat!

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2014.08.19. 11:04:08

@manlakos: Többször felmerült már ez a kérdés, hogy miért "reklámozom" a Kaleidoscope blog írásait, ezért többször jeleztem már, hogy a magam részéről nem tartom szerencsésnek, ha egy komment túl hosszú, ezért itt csak meghivatkozom azokat a posztokat, amikben ott részletesebben kifejtem az álláspontomat, és így mindenki el tudja dönteni, hogy meg akarja nézni, vagy sem.

2014.08.19. 11:07:37

@Dr. szpahi:
"Csak halkan szeretmbém megjegyezni, hogy Gázában sokkal több keresztény van, mint Izrael államban, és aki az izraeli "vallásszabadságról" beszél, az egyszerűen nem veszi figyelembe a realitást."

Gaza Strip Religions:
Muslim 98.0 - 99.0% (predominantly Sunni), Christian <1.0%, other, unaffiliated, unspecified <1.0%
Israel Religions:
Jewish 75.1%, Muslim 17.4%, Christian 2%, Druze 1.6%, other 3.9% (2012 est.)
www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html

megjegyezném, hogy a mohamedán vallású palesztinok űzték el szülőföldjükről a keresztény arabokat, és a térségben egyedül Izrael államban nőtt a keresztények létszáma...

2014.08.19. 11:11:38

@Izrael misztériuma:
west Bank Religions:

Muslim 80.0 - 85.0% (predominantly Sunni), Jewish 12.0 - 14.0%, Christian 1.0 - 2.5% (mainly Greek Orthodox), other, unaffiliated, unspecified <1.0%

note: the proportion of Christians continues to fall mainly as a result of the growth of the Muslim population but also because of the migration and a declining birth rate of the Christian population (2012 est.)

2014.08.19. 12:05:19

@Dr. szpahi:
ajánlom:

www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=19459 first Christian Arab pre-military class graduates

vigyüktúlzásbaadolgokat 2014.08.19. 15:54:28

@Dr. szpahi: "azok, akik az 50 évvel ezelőtti holokauszt eseményeivel, és a magyar társadalom második világháborús bűnösségével kapcsolatban heteken át képesek voltak vinni a témát itt a blogon,"

Szerintem hatása van annak, hogy, a holokauszt 70. évfordulója alkalmából, heteken át lélekben végigkövettük az áldozatok útját (mégha egy csúnya szobor is közrejátszott ebben). Karácsony Sándor ezt írta erről, hogy Jézus keresztáldozata lehetővé teszi, hogy fizikailag nem feltétlenül kell átélnünk ugyanazt, mégis lelkileg hihetetlen hatása van a felajánlásnak: "Főzzenek belőlem szappant a zsidók!".

"a mostani szőrnyű világpolitikai eseményeket nem veszik figyelembe,"
Ja, azért csoportosul mindenki itt a rossz híreknél ..., mert "nem érdekli" ...

"és Izrael állam tömeggyilkos politikáját védelmezik."
És akkor az a keresztényi megoldás, amit te csinálsz, ugye? Gyűlölködsz kommentelő társaidra, ahelyett, hogy megpróbálnád értelmesen, érvekkel alátámasztani a véleményedet.

"Néhány kommentelő társunk szerint mindenikünk "zsidózik", aki gázai övezetről mer beszélni."
Szerintem se volt jó ötlet a zsidózás-kártyát előhúzni, de úgy csináltok, mintha minden meg lenne oldva, ha Izrael megszűnne ...

2014.08.20. 08:58:52

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Nemzetközi kampány indult a vallásuk miatt meghurcolt iraki keresztényekért, melynek jelképe az arab N betű. A karakter egyre több profilképet helyettesít a Facebookon és a Twitteren, a felhasználók így fejezik ki szolidaritásukat a terroristák által üldözött vallási csoportok mellett.

IRAK: 1.5 MILLIÓ KERESZTÉNYBŐL 200 EZER MARADT
www.szombat.org/politika/irak-1-5-millio-keresztenybol-200-ezer-maradt#comment-6203

2014.08.20. 09:13:31

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
„A keresztény nyugat sosem üldözte úgy az iszlámot, ahogy most a szélsőséges iszlám mozgalmak üldözik a keresztényeket."
(szilvaygergely)

És akkor most mi legyen?
A baj mindig ott kezdődik, ha mi vagyunk a jók, de legalábbis a jobbak, szemben a gonoszokkal. Akkor a gonoszok feletti győzelem nemcsak morálisan igazolható, hanem egyenesen kötelesség. A tét a világ jobbá tétele – s a világ attól lesz jobb, ha mi, a jók uralkodunk benne. Ezért, pont ezért borzasztó az olyan mi-tudat, amely az ők-kel szemben határozza meg magát, és így szabja meg a szolidaritás irányát is. Nem a szenvedő emberrel vagyunk úgy általában, nem a mindenkori üldözöttel; sokukról tudomást sem veszünk. De amikor úgy érezzük, hogy a mi fajtánk van veszélyben, cselekednünk kell.
Igen, van keresztényüldözés, lesz is. Sajnos. De az iraki áldozatok nem a keresztények. Legalábbis – szerintem – nem ez a tanulság. A tanulság még ennél is mélyebb és fájóbb. A tanulság az, hogy nincsenek kiválasztottak. A szónak abban az értelmében, hogy bármely csoport különb lenne a másikánál, egyébként Bibliában sincsenek. És nincsen olyan vallási vagy ideológiai konstrukció, (beleértve a békés buddhizmust) amelynek feltétlen híveként ne lennénk képesek adott esetben a gyilkos gyűlöletre.
Volna néhány egyszerű javaslatom. Az egyik: akik erőszakot szenvednek, azokkal vállaljunk szolidaritást, függetlenül attól, hogy zsidók, palesztinok, síiták vagy keresztények stb. A másik, hogy próbáljunk már leszállni a magas lóról, s a csoportunk tagjaiként egyenértékűnek tekinteni (és így is kezelni) a másik csoport tagjait, még akkor is, ha a saját csoportunk ezért morog ránk. (Morogni fog, probatum est.) A harmadik főleg azoknak szól, akik önmagukra mint keresztényekre tekintenek. Gondoljátok meg: a názáreti rabbi, az Isten Fia nem arra tanít-e saját példájával, hogy nincsenek ők és mi, csak mi vagyunk? Jézusban az Isten, az „egészen más” lesz emberré, vagyis olyanná, aki egy közülünk. Jézus személyében a Jó állt be a gonoszok közé, és velük azonosulva megkeresztelkedik (ami a bűnbánat gesztusa). Aztán rablógyilkosoknak járó kivégzést szenved, ártatlanul, könyörögve a hóhéraiért. És a lábainál a kor radikális nacionalistája (a zélóta Simon) és az ősök hagyományát gyalázó, gyűlölt kollaboráns (Lévi Máté, a vámszedő) egymás testvérei lesznek.
Mert ő nem azért jött, hogy legyőzze a gonoszokat. Hanem, hogy meghaljon értük.
A gonoszokért, érted.

Jók és gonoszok: kiket ölnek Irakban?
hvg.hu/velemeny.publicisztika/20140819_Jok_es_gonoszok_kiket_olnek_Irakban

2014.08.20. 09:18:54

@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Komoly ferdítés az Afrikában, valamint Közel-Keleten zajló eseményeket egyfajta globális keresztény-ellenes háború egyik frontjaként kezelni.

Megszülető keresztény umma
kereszteny.mandiner.hu/cikk/20140813_sayfo_omar_megszuleto_kereszteny_umma

Dr. szpahi 2014.08.20. 21:32:12

@Izrael misztériuma:
"Israel Religions:
Jewish 75.1%, Muslim 17.4%, Christian 2%, Druze 1.6%, other 3.9% (2012 est.)"

vs.

"About 80 percent of the Christians in Israel are Arab and ethnically linked to Palestinian Muslims rather than to Israeli Jews, and many live in areas under the control of the Palestinian Authority. "

www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/09/Are-Christians-Forgotten-in-the-Israeli-Palestinian-Conflict

Dr. szpahi 2014.08.20. 21:37:02

@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Senki sem akarja, hogy Izrael megszünjön, legfennebb az ortodox zsidók :-)

Viszont a tömeggyilkosokat és a gyilkosságokat fotelből néző csőcseléket keresztényként én akkor sem tudom elfogadni, ha emiatt "antiszemita" leszek a drága - bezzeg sohasem gyűlölködő - kommentelő társaim számára :-(

Dr. szpahi 2014.08.20. 21:43:18

@Izrael misztériuma:

Persze, ugyanilyen szomorú az is, amit a muszlim fanatikusok a keresztényekkel művelnek Irakban (úgy hallottam, sok németországi, hollandiai állampolgár is együtt harcol ezekkel a véres kezű fanatikusokkal, ami még szörnyűbb ebben a borzalmas tragédiában).

2014.08.20. 22:11:38

@Dr. szpahi:
Izrael 2% keresztény polgárainak 80%-a palesztin, tehát Izrael lakóinak 1.6%-a palesztin keresztény...

2014.08.20. 22:31:34

@Dr. szpahi:
Viszont a tömeggyilkosok véleményem azok a palesztin terrorista vezérek, akik mind a hét tűzszüneti megállapodást azonnal felrúgták, ők felelősek minden egyes kiontott ártatlan vérért!!!

ישראל פתחה את שערי הגיהינום–HAMASZ:”MOST NYÍLNAK KI A POKOL KAPUI”
Rakéták tucatjai Tel Aviv, Jeruzsálem, Asdod, Askelon felé

“Most nyílnak ki a pokol kapui” – közölte a Hamasz szóvivője, hozzátéve, hogy az utóbbi órákban 40 rakétát lőttek ki Izrael városai felé.
A terrorszervezet azt is közölte, hogy tisztába van a következményekkel, amelyeket a Gázai-övezetnek el kell majd viselnie.

izraeli-hirlevel.blogspot.hu/2014/08/raketak-tucatjai-tel-aviv-jeruzsalem.html

A katonai akció tartama alatt hét tűzszünetet jelentettek be, elsősorban azért, hogy a humanitárius segély akadálytalan övezetbe jutását biztosítsák. Izrael minden alkalommal elfogadta, ezeket a Hamasz vagy figyelembe sem vette, vagy maximum egy órán belül megszegte.

Tűzszünet, vagy amit akartok…
leharblog.wordpress.com/2014/08/04/tuzszunet-vagy-amit-akartok/

2014.08.21. 11:56:42

Legalább 180 rakétát lőttek Izraelre a Gázai övezetből kedd délután óta, amikor is a Hamasz ismét megszegte a tűzszünetet
Július 8-a óta több mint 3600 rakétát lőttek Izraelre Gázából.

mfa.gov.il/MFA/ForeignPolicy/Terrorism/Pages/Rise-in-rocket-fire-from-Gaza-3-Jul-2014.aspx

nekik szabad?

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.21. 12:28:35

@Izrael misztériuma: @Dr. szpahi:

A nemzetközi diaszpórát is beszámítva a palesztinok 10%-a keresztény, ez közel egymillió főt jelent.

Izrael és Palesztina területén a következőek az arányok:
- Gáza: a palesztinok kevesebb mint 1%-a
- West Bank: a palesztinok 8%-a keresztény
- szűkebb Izrael: palesztinok közel 10%-a keresztény.

1922-ben több mint 200 településen éltek keresztény palesztinok. Ők az összlakosság (beleértve a zsidó lakosságot is) több mint 9%-át tették ki 1922-ben, és 8%-át 1946-ban.

Az elvándorlás az elmúlt évtizedekben és napjainkban is a keresztény palesztin közösséget és a szintén keresztény örmény közösséget sújtja elsősorban.

2014.08.21. 13:44:08

@m-athos:
"West Bank: a palesztinok 8%-a keresztény"
Christian 1.0 - 2.5% (mainly Greek Orthodox)
(CIA)
a többi közel megegyezik az általam idézettekkel...

bónusz:
Keresztények Betlehemben
leharblog.wordpress.com/2012/12/25/keresztenyek-betlehemben/

2014.08.21. 13:58:18

Child: "Mommy, why do Palestinians want to kill me?"
Mother: "It's called Jihad. If you were born Jewish or Christian, they want you dead."
Child: "But mommy, what did I do wrong?"
(FB)

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.21. 14:00:58

@Izrael misztériuma:
Talán a CIA beleszámolta a helyi zsidó lakosságot is, beleértve a legújabb telepeket is.

Vagy ha mindkét adat a szokásos hibahatárral téved, csak ellenkező előjellel, akkor is kijön a különbség. Nem tudom melyik állhat fenn.

2014.08.21. 14:05:07

Miért nem szól a világ egy szót sem, amikor keresztényeket mészárolnak le a Közel-Keleten és Afrikában? Európában és az USA-ban tüntetnek a Hamasz terrorista szervezet által élő pajzsként használt palesztinok tragikus halála miatt.

Ronald S. Lauder: Ki áll a keresztények mellett?
www.mazsihisz.hu/2014/08/21/ronald-s.-lauder--ki-all-a-keresztenyek-mellett--7292.html

csaba carmarthen 2014.08.22. 20:56:59

A keresztényeket a nyugati titkosszolgálatok által kiképzett terroristák veszélyeztetik, és a nyugati vezetők az ő felhasználásukkal (is) akarják "stabilizálni a föld lakosságát" (félmilliárd alatt),

ezért akarják saját népeiket is ellenük (és Oroszország ellen) háborúba vinni,

ezért kezdtek hirtelen, a kereszténység-ellenes törvényeket bevezetők -és támogató média-, "aggódni" a keresztényekért...

www.youtube.com/watch?v=xGEbLJfDnSY

www.youtube.com/watch?v=DnLdgAfX9tw

www.youtube.com/watch?v=xLT4rw4KS7Y

www.youtube.com/watch?v=CN3R054Eurg

2014.08.24. 16:52:45

@csaba carmarthen:
Elkezdtem a rózsafüzért imádkozni. Úgy, ahogyan anyám és nagyanyám is tették volna. Két Miatyánk között tíz Üdvözlégy Máriát mondtam. Hosszú időbe, majdnem egy órába telt, mire az ujjaimon leszámoltam a száz Üdvözlégyet. Ez segített, hogy összpontosítsam az elmémet.
Clare-rel együtt fennhangon imádkoztunk. Felemelő volt együtt kimondani gyengeségeinket és reményeinket, mintha Istennel beszélgetnénk, s nem csendben, egyedül...

Fölhívta a pápa a kivégzett újságíró családját
index.hu/index2/#bloghu/apologetika/2014/08/24/folhivta_a_papa_a_kivegzett_ujsagiro_csaladjat

csaba carmarthen 2014.08.24. 17:06:04

U S Caught Training ISIS Terrorist At Secret Jordan Base
www.youtube.com/watch?v=GTbEYG-2g4o

"stabilizálni a Föld népességét"
CNN Founder Ted Turner Supports Population Reduction ..

0.09
TT:.-"Not by 90%"
Reporter: "80?", Prince Philip said 80..."
TT: "I think to 2 biilion is about right"
www.youtube.com/watch?v=DMgamzziQMM

Halál Panel
www.youtube.com/watch?v=ZsZjoxNPAL8

www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg&list=PL43702C1D55CEEFBA&index=1

.........................................
A háborúk, amelyekről Beszélek, hamarosan megkezdődnek, és a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken, Isten gyermekei ellen. Gonoszságukat lehetetlenség lenne elképzelnetek, de ismerjétek fel ezeket a jeleket. Amikor bankjaitok elveszik szabadságotokat, otthonotokat, és a lehetőséget, hogy táplálni tudjátok családotokat, ez csak egy része lesz az emberiség elleni tervüknek.....

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

2014.08.24. 22:19:54

Amióta itt folyik ez a vita gondolkodom, hogy leírjam, vagy ne írjam le, amit gondolok, illetve,amit biztosan tudok. Biztosan tudok, mert Izraelben dolgoztam közel 10 évig, egy nemzetközi csoportban, egyetlen magyarként, a menekült táborok ellenőrzése volt többek között a feladatunk. Miután itt többen írták, hogy egyoldalú tájékoztatás folyik minden oldalról leírom a saját tapasztalataimat. Hátha....Tehát! A menekült táborokban pontosan olyan körülmények vannak, mint amiket a CNN megmutat, szinte naponta. A probléma az, hogy azt nem mutatják meg, hogy Izrael állam, kb. 1 km-re a táboroktól felépített a táborok lakóinak ingyenes átadással egy lakótelepet, kétszintes, összkomfortos, légkondicionált családi házakkal, azzal a céllal, hogy a táborok lakói költözzenek ki a koszból és a nyomorból. Nem költöznek, mert a Hamasz, amelyik a táborokat vezeti, megtiltotta nekik, és megfenyegette őket, hogy, aki elfogadja, azt megölik családostul. Mert ezzel szerintük elismerik Izrael államot De nem ez, az igazi ok. Az ENSZ menekültügyi bizottsága, a tábor lakóinak létszáma szerint adja a pénzt, élelemre gyógyszerre iskolára. Ebből a táborlakók egyetlen fillért nem kapnak meg.Tulajdonképen nincs is rá szükségük, mert egytől- egyig Izraelben dolgoznak, pontosan annyi fizetésért, mint a zsidók, azzal a különbséggel, hogy ők nem fizetnek adót. Izraelben azt, hogy ki mennyit keres, nem az dönti el, ki zsidó, és ki arab, egyedül az iskolai végzettség, és a gyakorlat, mint minden normális államban. Egy iskolázatlan zsidó fele annyit keres, mint egy iskolázott arab. Engem a kórházban egy arab orvos kezelt, pontosan olyan színvonalon, mintha zsidó lenne. A többi betegtől tudtam csak, hogy arab. Abból a pénzből, amit szociális célokra kapnak a táborvezetők veszik a fegyvereket és a robbanóanyagot, amivel a terrortámadásokat csinálják, nem csak Izraelben, hanem az egész világon! Tehát az ENSZ pénzéből! Érdekes statisztikákat is felfedeztünk. Mivel a pénz a táborlakók létszáma szerint jár, kiderült, hogy 1948-óta, amióta ezeket a táborokat létrehozták, egyetlen lakó sem halt meg, - legalább is a jelentések alapján- és olyan a szaporulat, hogy ott a nők évente kétszer szülnek! Mert csak így jön ki az a létszám, amit mint valós adatot jelentenek a nemzetközi szervezeteknek. Egyébként Izraelben pozitív diszkrimináció van az arabok felé. Pl. törvény van, hogy az egyetemek tanulóinak legalább 20%-a kell arab legyen.Ha nem jelentkezik annyi, nem lehet zsidót felvenni a helyére. Miért is? Azért, mert ott fizetősek az egyetemek, és ott is emberek élnek. Ki akarták zárni a lehetőségét, hogy a rektorok esetleg azt jelentsék, hogy nem volt elég arab, be kellett a helyeket tölteni. Nem tehetik, így, ha nem is örülnek neki -, mert azért ott sem mindenki angyal - akkor az egyetemnek nincs pénze. Ez ilyen egyszerű! Ott is vannak előítéletes emberek, mint mindenütt a világon, de az állam a törvényeivel kizárja, hogy érvényesíthessék az előítéleteiket. Magánüggyé teszi, és ez a demokráciában az egyetlen helyes megoldás.Csak ennyit akartam mondani. Lehet gondolkozni, ki az agresszor, és ki a demokrata!
(FB)

2014.08.25. 15:08:18

State of Israel
Ministry of Defense
Coordination of Government Activities in the Territories
Weekend Report: Civilian Assistance to Gaza
Operation “Protective Edge”

mfa.gov.il/MFA/ForeignPolicy/Peace/Humanitarian/Documents/ProtectiveEdgeAid.pdf

2014.08.25. 19:45:32

A palesztinok legveszélyesebb ellenfele nem Izrael, hanem a Hamasz, az iszlám dzsihád, mely a nem szűnő agresszióval sok olyan izraelit is elfordított a békülékenyebb politikától, akik korábban annak elkötelezettjei voltak.

Nem mindig a gyengébbnek van igaza
nol.hu/velemeny/nem-mindig-a-gyengebbnek-van-igaza-1482053

andronikos · http://andronikosz.blogspot.hu/ 2014.08.25. 23:57:01

"Több száz zsidó – holokauszt túlélők és leszármazottaik – a New York Times hasábjain szólítottak fel bojkottra Izrael ellen, és azzal vádolják az országot, hogy folyamatosan öli a palesztínokat.

A felháborodás válasz volt Elie Wieselnek a világsajtót bejáró szavaira, az amerikai zsidó író a Hamászt a nácikhoz hasonlította és azzal vádolta a csoportot, hogy gyerekeket áldoz fel – írja a haaretz.com. A nyílt levélben a holokauszt túlélők elítélik Izraelt és bojkottra szólítanak fel az ország ellen. A levelet az aláíró 327 zsidó holokauszt túlélő és a leszármazottaik mellett az Anticionista Nemzetközi Zsidó Hálózat is támogatta.

A levélben az áll, hogy “undorítónak és felháborítónak tartják, ahogy Elie Wiesel meggyalázza a történelmet, hogy igazolja az izraeli akciókat a Gázai övezetben. Igazolja azt, amit nem lehet igazolni: Izrael totális erőfeszítéseit, hogy lerombolja Gázát, több mint kétezer ember, köztük több száz gyerek halálát okozva. Semmi sem igazolhatja az ENSZ menedékhelyek, iskolák, kórházak, és egyetemek bombázását.”

hu.euronews.com/2014/08/25/holokauszt-tulelok-vadoljak-meszarlassal-izraelt-gaza-miatt/

csaba carmarthen 2014.08.26. 00:42:03

"Drága gyermekek! Imádkozzatok szándékaimra, mert a sátán szeretné megsemmisíteni itteni tervemet és ellopni békéteket. Ezért gyermekeim imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Isten mindnyájatok által munkálkodhasson. Szívetek legyen nyitva Isten akaratára. Szeretlek benneteket és megáldalak titeket édesanyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medjugorje, 2014. augusztus 25

www.medjugorjeportal.hu/Home/2014augusztus25

...........................................................

sandboxtactics.com/wp-content/uploads/2014/02/islamic-terrorist-training-camps-us.jpg

"stabilizálni a Föld népességét"
CNN Founder Ted Turner Supports Population Reduction ..

0.09
TT:.-"Not by 90%"
Reporter: "80?", Prince Philip said 80..."
TT: "I think to 2 biilion is about right"
www.youtube.com/watch?v=DMgamzziQMM

Halál Panel
www.youtube.com/watch?v=ZsZjoxNPAL8

www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg&list=PL43702C1D55CEEFBA&index=1

.........................................
A háborúk, amelyekről Beszélek, hamarosan megkezdődnek, és a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről. Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken, Isten gyermekei ellen. Gonoszságukat lehetetlenség lenne elképzelnetek, de ismerjétek fel ezeket a jeleket. Amikor bankjaitok elveszik szabadságotokat, otthonotokat, és a lehetőséget, hogy táplálni tudjátok családotokat, ez csak egy része lesz az emberiség elleni tervüknek.....

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

2014.08.26. 07:51:22

De a Hamasz nem akar boldog gyerekeket látni és láttatni. Az ő világukban csak a halott – vagy a harci ruhába öltöztetett, halálra készülő – gyerekek érnek valamit. A nyugati média pedig mindebben lelkes partner.
És nem veszi észre, milyen borzalmas játékot játszanak.

MÉG EGYSZER A HALOTT GYEREKEKRŐL
www.szombat.org/politika/meg-egyszer-a-halott-gyerekekrol

elibéd teszem a jót, a rosszat, az életet és halált, válaszd az életet!

2014.08.26. 07:55:14

@m-athos:
ezeket az amerikai zsidókat odaküldeném a gáza melletti kibucok valamelyikébe, amelyeket rendszeresen lődöznek a palesztin testvéreid, és van 3 másodpercük fedezékbe vonulni a becsapódásig, a fenti 4 éves kisfiú nem futott elég gyorsan az óvóhelyre...

Te is kipróbálhatnád egyszer!

2014.08.26. 08:21:07

We're all James Foley
The images that will sear into our memories following this war would not be of the dozens we lost, our the wreckage in Gaza, but of the tunnels, the executions of 'collaborators' by Hamas and the journalist who was slaughtered.

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4563561,00.html

és Te melyik oldalon állsz?

2014.08.28. 12:46:19

“A dzsihádisták célja - az al-Kaidától a Hamászig, Hezbollah-ig, Boko Haramig stb. - az egész világ leigázása”

Az Iszlám Állam, Izrael, és a világ közönye
zsido.com/cikkek/Az_Iszlam_Allam-_Izrael-_es_a_vilag_kozonye/10/4204

2014.08.28. 17:48:29

Filipino peacekeepers abducted by al-Qaeda linked rebels
Over 40 Filipino forces reportedly taken captive by Islamist Syrian rebels battling with regime forces on Golan over border crossing.

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4565290,00.html

ezek a békefenntartók még önmagukat sem képesek megvédeni...

csaba carmarthen 2014.08.30. 09:35:11

sandboxtactics.com/wp-content/uploads/2014/02/islamic-terrorist-training-camps-us.jpg

... a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről.

www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg

Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken, Isten gyermekei ellen. Gonoszságukat lehetetlenség lenne elképzelnetek, de ismerjétek fel ezeket a jeleket. Amikor bankjaitok elveszik szabadságotokat, otthonotokat, és a lehetőséget, hogy táplálni tudjátok családotokat, ez csak egy része lesz az emberiség elleni tervüknek.....

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

2014.08.30. 09:46:13

Apokalipszis. Vagy a varsói gettó romjai. Ekképp láthatja a jámbor tévénéző a gázai harcok helyszínét a CNN, a BBC és társai közvetítése nyomán. Romhalmaz, ameddig a szem ellát. A pusztulás tengerében szerencsétlen palesztinok tallóznak földig rombolt házuk helyén, maradék használható holmik után kutatva. És jajgató, kétségbeesetten zokogó, vonagló palesztin asszonyok. Ölükben halott gyerekek, néha felnőtt férfiak, rongyokba burkolva. A betlehemi gyerekgyilkosság, valamint Jézus siratásának tévéhíradós változata. Jöjj és lásd, íme a bizonyság: a zsidók élő adásban követik el az ősbűnt, amivel kétezer éve vádolják őket. Operatőr: CNN; rendező: Hamasz.

A "zsidók ősbűne" élő adásban
nepszava.hu/cikk/1031564-a-zsidok-osbune-elo-adasban/

csaba carmarthen 2014.08.30. 10:02:52

www.youtube.com/watch?v=4PIfED-et5Y

... a terv az lesz, hogy eltöröljék a népességet a föld színéről.

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezek a háborúk két nemzet között zajlanak, de hiba lenne ezt gondolnotok. A fegyverek egyetlen egy forrásból fognak származni.

Szegény Gyermekeim, Isten gyermekei, mennyire keveset tudtok azokról a szörnyű cselekményekről, melyeket jelenleg a Szabadkőműves szekták terveznek, a legmagasabb szinteken, Isten gyermekei ellen.

- Qui a payé et fait ériger les Georgia Guidestones où sont inscrit les 10 commandements pour l'humanité future avec comme premier commandement : "Il faudra maintenir le nombre d'individu sur la planète en dessous de 500 000 000.".....

www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk

csaba carmarthen 2014.08.31. 10:17:40

Following the dictates of Hegelian dialectic, the Globalists have created two antagonizing forces, the “Liberal-Democratic” West, against Terrorism, or “political Islam”, to force us into the acceptance of their final alternative, a New World Order.

A hegeli dialektikat kovetve a globalistak ket egymassal ellentetes erot hoztak letre:
"A Libaralis demokrata" nyugatot
es
"a Terrorismust" avagy " a politikai iszlamot"
hogy rakenyszeritsek az emberiseget az altaluk felkinalt vegso alternativara
-az "uj vilagrend"-re...

tariganter.wordpress.com/2011/09/25/globalists-created-wahhabi-terrorism-to-destroy-islam-and-justify-a-global-state/

Dán 7.25
Azt tervezi, hogy megváltoztatja az időket és a törvényeket.

www.youtube.com/watch?v=U1-B5Sm-VZE&list=PLkt0VZQvmhDN5OB6Uw78Nzj2H8YCLLK3r

mek.oszk.hu/00100/00176/html/dan.htm

(2) Ima a Globális Uralkodókért

„Örök Atyám, a Te szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében kérlek, Védd meg gyermekeidet az üldöztetéstől, melyet a globális hatalmak terveznek az ártatlan nemzetek ellen.

Imádkozom azon lelkek bűneinek bocsánatáért, akik ezt az üldöztetést okozzák, hogy ők alázatos és töredelmes szívvel visszatérhessenek Hozzád.

Kérlek, adj a Te meggyötört gyermekeidnek erőt, hogy elviseljék az ilyen szenvedéseket, engesztelésül a világ bűneiért, Krisztus, a Mi Urunk által. Ámen.”

nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

2014.09.03. 11:28:32

Ya'alon: It's 'expensive' to fight terror, Gaza op cost $9b.
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4566828,00.html

2014.09.06. 09:29:35

Across Middle East, Christian communities feel their survival is now at stake, threatened by militants of Islamic State group rampaging across Iraq and Syria, but also in Lebanon.

Christians arm as Mideast perils mount
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4567904,00.html

Dr. szpahi 2014.09.06. 09:30:54

"Ebben az országban nem lehet senkivel beszélgetni, és ez nagyon nagy baj." (Kertész Imre)

Tanulságos végignézni az interjút, nem annyira Friderikus párbeszédképtelensége és tendenciózus, demagóg kérdései miatt, hanem a halálra készülő író - a napi média és politika mocskolódásaitól fényévnyi távolságra lévő - tiszta, értelmes válaszai miatt is:

mandiner.hu/cikk/20140905_kertesz_imre_hulyeseg_nem_atvenni_a_dijat

2014.09.06. 10:23:53

@Dr. szpahi:
az íróval nekem nincs is semmi bajom, azt csinál, amit akar, az ő szuverén döntése, hogy átveszi-e vagy sem a kitüntetés...
DE
"És valóban, a kitüntetéssel önmagában nem lenne az égvilágon semmi baj.
Vagyis nem, már a kitüntetéssel magával is baj van. Ezt a kitüntetést, a Magyar Szent István Rendet ugyanis, még az előtt, hogy Orbán Viktor 2011-ben újraalapította, és azelőtt, hogy 1946-ban a koalíciós idők demokratikusan megválasztott Országgyűlése eltörölte volna, ellenben az után, hogy Horthy Miklós 1938-ban (Szent István Rend néven, tehát a „magyar” jelző nélkül) ugyancsak újraalapította, 1938 és 1946 közt tehát összesen öt ember kapta meg. Teleky Pál miniszterelnök és Serédi Jusztinián hercegprímás mellett Hermann Göring birodalmi marsall, valamint Ciano olasz és Ribbentrop német külügyminiszterek. És nyilván el lehet nyáladzani azon, hogy ja, a Kossuth-díjat is hány (komcsi) gazember kapta meg, mégse veri magát senki azon, hogy miért fogadja el ma bárki. De azt a díjat, amelynek öt kitüntetettjéből négy kipróbált, nyíltan vállalt, száztizenöt százalékos antiszemita volt (az ötödikért, a hercegprímásért sem tesszük tűzbe a kezünket), ebből kettő effektíve náci tömeggyilkos, egy meg „csak” egy fasiszta disznó, már újraalapítani sem lett volna szabad. Pont ezt a díjat odaítélni Kertésznek, akinek irodalmi művei középpontjában épp az antiszemitizmus és a holokauszt áll (a szerző érezhetően helytelenítette ezeket) – hogy bunkó ízléstelenség, az távolról sem fedi a lényeget, közelebb járunk az igazsághoz, ha a díj kiválasztását és személyre szabását önmagában is provokációnak nevezzük. Lesz egy olyan lap a világ összes lapja közül, amelyen Kertész neve együtt szerepel a fen­tiekkel – az ötlet kiagyalóinak cinizmusa valójában felfoghatatlan, csak abban bízhatunk, hogy ők sem értik és látják át ezt a mélységet.

S ezzel a provokációk sorának, melyeket Kertész Szent István Renddel történő kidekorálása jelent, távolról sem értünk a végére. Hisz tiszta haszon lesz az is, ha ezek után a „zsidók” egymás és Kertész erkölcsi integritásáról veszekszenek! Provokáció a kitüntetés azért is, mert a gesztus (és Kertész reakciója: lapzártánkig nem értesültünk arról, hogy kilátásba helyezte volna a kitüntetés visszautasítását) érthető megdöbbenést kelt Kertész tisztelőinek körében is. Vagy mondjuk inkább azt: a magyar populáció azon, csöppet sem szűk metszeteiben, akiknek a gálájuk kijön mindattól, amit az Orbán-rezsim ennek az országnak a múltjáról összehazudozik. A zsidó szó kimondása nélküli zsidózástól, ami lassan az Orbán-rezsim világmagyarázatának leglényegévé lesz; az emiatt is velünk élő, hétköznapi nácizmustól, annak feltűnő kormányzati tolerálásától, az agresszív nacionalista hazudozástól. A magyarországi népirtás áldozataival, túlélőivel és az áldozatok leszármazottaival való szolidaritás mindennapos megtagadásától.

De még csak nem is ez a legmerészebb provokáció és lejáratás. Hanem az, amit a magyar állammal szemben követnek el Orbánék. Hisz a legkevésbé sem Kertész állami kitüntetése a gáz. Hanem az, hogy ez a gesztus félreérthetetlenül Orbán és társai fent sorolt gaztetteinek az elbagatellizálását, tisztára mosását szolgálja, afféle saját maguknak kiállított menlevélnek lesz használva, ami legitimálja a Szabadság téri emlékművet, és mindazt, amit az Orbán-rezsimről ez az emlékmű magába sűrít. Lehet majd lengetni a papírt, rajta a magyar állam fejlécével: hogy’ lennénk már antiszemiták, amikor még a közismert magyargyalázó zsidót is a keblünkre öleljük! (Különösen, ha hitelt érdemlően tudjuk azt hazudni, hogy az illető „ugyanúgy” „elítélte” a nácikat, mint a komcsikat: erre a Kertész-életművet egyébként tökéletesen félremagyarázó, és a saját szellemi szutykába lerántó interpretációra tett kísérletet a Heti Válaszban Schmidt Mária.) Pedig nem Kertészt kéne nem kitüntetni – csak nem kellett volna az elmúlt négy évben a magyar történelemnek azt a korszakát, a Horthy-korszakot etalonként kijelölni, s a demokratikus magyar állam referenciapontjaként meghatározni, amelyben az akkori, nem demokratikus magyar állam előbb mondvacsinált, faji kritériumok alapján törvényi úton elkülönítette több százezer állampolgárát a többitől, majd aktívan közreműködött a meggyilkolásukban. (E korszak rehabilitációjának számos mozzanatát nem idézzük most fel ezredszer is – a Szent István Rend újraalapítása speciel egyik kis epizódja a folyamatnak.)

Provokáció és menlevél - Kertész Imre díjáról
magyarnarancs.hu/aszerk/provokacio-es-menlevel-91403

2014.09.06. 11:18:46

„Az embernek kell valami, akinek köszönetet mondhat az életért. Ha lenne Isten, istenhívő lennék. Nem értünk semmit sem az életből"
(Kertész Imre)

Kertész Imre : "Én ezzel íróilag végeztem"
nol.hu/kultura/kertesz-imre-en-ezzel-iroilag-vegeztem-1484567

Constantinvus Literator 2014.09.08. 18:31:43

@Izrael misztériuma:

Ez egy szép ateista imádság. Szerintem az Úr meghallgatta...

2014.09.08. 18:34:00

@Constantinvus Literator:
képzeld el, hogy nincs Isten és rögtön kinyilatkoztatja önmagát!

Constantinvus Literator 2014.09.08. 18:44:36

@Izrael misztériuma:

Igen. Ezért könnyebb a bűnösöknek és ateistáknak megtérni, mint annak, aki "a maga módján" hívőnek, és (a bűnösökhöz képest) "jó embernek" tartja magát...

Fejlődő szervezet 2014.09.08. 20:46:24

@Izrael misztériuma: Azért ami ott folyik, még néhány zsidó szervezet/politikus is elítéli. Szerintem súlyos probléma, hogy aki Izrael állam politikáját kritizálja, arra azonnal ráfogják a vádat: antiszemita. Jó lenne már ezen túllépni. Az idézett cikk pedig még erre rá is tesz egy lapáttal, olyan képzettársításokat emlegetve, ami azt hiszem, a szerzőn kívül nem sok mindenkinek jutott volna az eszébe.

2014.09.09. 22:16:44

a telesurtv betegesen antiszemita médium, míg a mondoweiss anticionista=antiszemita új fedőneve...

a holokauszt túlélőknek pedig azt ajánlom, hogy legalább egy napot töltsenek el a gázai övezet határán rakétatűzben (100 rakéta/nap) 3 mp menekülési idővel és ha utána mégis aláírnák a petíciót, akkor azt legyenek szívesek a hamasz vezéreknek címezni, én egyébként a magyar holokauszt-túlélő béke Nobel-díjas véleményét osztom e kérdésben (lásd fentebb!)...

csaba carmarthen 2014.09.09. 23:32:43

Rabbi Josef Antebi exposing Zionists, even after being tortured by them!

www.youtube.com/watch?v=DIT9sLz29iQ

Terminally Ill Jewish Whistleblower Aaron Russo Exposes The Zionist New World Order

www.youtube.com/watch?v=QyzW8tV-bz4

()Magyar felirattal...)
www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms

Történelmi interjú Aaron Russo-val (3/7)

2014.09.10. 08:30:53

beteg lelkek, kizárólag az összeesküvés elméletek szerelmeseinek: cionbölcsi újratöltve...

csaba carmarthen 2014.09.10. 19:53:05

Aaron Russo, a neves zsidó származású rendező, több nagy sikert aratott filmmel vált Amerika-szerte ismertté.

...Közel egy órás interjú Aaron Russo, filmrendező és szenátorjelölttel....

www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms

Russo nevéhez olyan nagysikerű produkciók fűzödnek, mint a Szerepcsere (főszerepben: Eddie Murphy)
vagy Bette Midler egész karrierje.
Russo nem sokkal az interjú után sajnos elhunyt.

(A politikába az 1990-es években kapcsolódott be, amikor olyan videókat készített, amelyekben bírálta a NAFTA, az Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást, a kábítószer elleni kétszínű háborút, az országos személyazonossági igazolvány bevezetését, valamint Amerika egészségügyi rendszerét. Russo 1998-ban megpályázta Nevada állam kormányzói tisztségét és 26 %-kal a második helyen végzett. 2002-ben már független jelöltként indult libertariánus programmal. )

"Aaron Russo, filmrendező és szenátorjelölt, Nickolas Rockefeller barátja ...volt.

Azonban Russonak kifordult a gyomra azoktól az információktól amit Rockefeller bizalmasan megosztott vele, és inkább úgy döntött, felfedi ezekez a nyilvánosság előtt."
hu-hu.facebook.com/elegahazugsagaikbol/posts/275118425890544

"Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát. 18Ez a bölcsesség! Akinek van esze, számítsa ki a vadállat számát, hisz emberi szám: hatszázhatvanhat." Jel 13,16

www.youtube.com/watch?v=BWgUTrvRlA4

...Közületek azok, akik káromoltok Engem, azáltal, hogy kegyetlenül elutasítotok Engem, Irgalomért fogtok esedezni Hozzám, amikor bekövetkeznek ezek az események. Ha szenvedni kényszerültök, és arra, hogy felvegyétek a fenevad bélyegét, máskülönben meghaltok, akkor Hozzám fogtok kiáltani. Akkor tülekedni fogtok azért, hogy megtaláljátok az Élő Isten Pecsétjét, melyet Atyám által Adok a világnak ezekben az Üzenetekben – de akkorra már ez túl késő lesz. Csak azok lesznek védelem alatt, akik elfogadják a Pecsétet, otthonukban tartván vagy maguknál hordván azt. Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak megmenekülni a lelkek tömegirtásának eme formájától....

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/04/csak-az-elo-isten-pecsetjevel-rendelkezok-fognak-megmenekulni-a-lelkek-tomegirtasanak-eme-formajatol/

2014.09.11. 22:58:18

Egyiptom palesztin államot ajánlott Abbasznak a Szinájon
zsido.com/cikkek/Egyiptom_palesztin_allamot_ajanlott_Abbasznak_a_Szinajon/10/4234

nem kell nekik a sivatag, nekik Izrael kell és a zsidókat a tengerbe!

2014.09.12. 08:40:18

@Constantinvus Literator:
"Ez egy szép ateista imádság. Szerintem az Úr meghallgatta..."

Ha lenne Isten, istenhívő lennék.
Mit is jelent ez a mondat? Semmiképpen nem azt, hogy Kertész istentagadó, hanem azt, amit olyan kevesen értenek, hogy lehet úgy a világra tekinteni, hogy annak értelme van. A dolgoknak jelentése van. És ilyen összefüggésben az életünket belemártottuk a transzcendens világba. Ez a belemártottság az életünk szikrája. És hogy Istennel, vagy Isten nélkül, mindegy. A vallások ehhez vezetnek/vezetnének el. De mégis csak az az igazi, ha az ember a saját életútján, saját személyiségfejlődésén keresztül éli meg a létezése csodáját. Ez a titkos élet, amiről Kertész beszélt. Titkos élet nélkül nincs racionalitás. Azt nem tudom, hogy Kertész könyveiből átjön-e ez a titkos élet, de abban most már biztos vagyok, hogy Kertész megélte. És ezért nagyszerű ember. Mindig teljességet megélő létezőként fogok rágondolni.

Friderikusz nem értette Kertész Imrét
PODMANICZKY SZILÁRD
librarius.hu/2014/09/05/friderikusz-nem-ertette-kertesz-imret/

2014.09.12. 09:40:34

Yazidis in Israel plea for help against ISIS massacres
Conference hears testimony from ethnic Yazidis who escaped genocide in Iraq; 'there are only meetings and coalitions, but no one is doing anything'.
www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4569925,00.html

csaba carmarthen 2014.09.14. 00:30:12

ISIS: Creation Of The CIA
www.youtube.com/watch?v=W1zGJApfbDc

US CIA Trained ISIS At Secret Jordan Base! Financed by ISIS money group in the US
www.youtube.com/watch?v=Y43ykXopoW4

A hegeli dialektikat kovetve a globalistak

ket egymassal ellentetes erot hoztak letre:

"A Libaralis demokrata" nyugatot

es

"a Terrorismust" avagy " a politikai iszlamot"
www.youtube.com/watch?v=nSm6Awh2Fms

hogy rakenyszeritsek az emberiseget az altaluk felkinalt vegso alternativara ...

www.youtube.com/watch?v=YsRm8M-qOjQ

....................................

Mennyei Atya, küldd le szeretett Fiaddal, Jézus Krisztussal, a mi Megváltónkkal és Boldogítónkkal szent atyai szeretetedet a sötétség minden terjesztőjére, hogy általa megtérjenek vagy saját területükön maradjanak! Atyánk, küldd le atyai szeretetedet, hogy mindazt, aki üldözni akar minket, vagy elárulni, vagy más rosszat forral ellenünk, jelenléted megakadályozza terve véghezvitelében! Küldd le szent szereteted tüzét minden hazugra, rágalmazóra, képmutatóra, hogy helyesen ismerjük fel őket és meg tudjuk védeni magunkat velük szemben! Atyánk, áraszd ki szeretetedet minden bűnözőre, az erőszak, a gyilkosság, a vak hatalomvágy eszközeire, hogy ne tudjanak nekünk és az emberiségnek ártani! Atyánk, bocsásd le szent szereteted erejét, mint villámot a földre, ha gyilkosok vonulnak majd át a világon és rosszat akarnak tenni minden népnek! Atyánk, légy akkor velünk, légy a mi védelmezőnk, a mi vezetőnk. Légy a mi oltalmunk, erőnk és erősségünk! Atyánk, áraszd szent atyai szeretetedet minden népre! Töltsd el őket szent tüzeddel, hogy felismerjék ez idő veszedelmét, melyet az ősi kígyó ravaszsága okozott! Atyánk, légy mindenütt az igaz parancsoló! Parancsolj a sötétségnek, hogy távozzék és kerülje az embereket! Atyánk, Te legjobb Atya, tedd, amit atyai szereteted jónak, igaznak és üdvösnek talál! Amen.

elizeus.kozosseg.com/fellowshiptemplate/education/1/1277/

csaba carmarthen 2014.09.14. 12:57:23

Following the dictates of Hegelian dialectic, the Globalists have created two antagonizing forces, the “Liberal-Democratic” West, against Terrorism, or “political Islam”, to force us into the acceptance of their final alternative, a New World Order.

A hegeli dialektikat kovetve a globalistak ket egymassal ellentetes erot hoztak letre:
"A Libaralis demokrata" nyugatot
es
"a Terrorismust" avagy " a politikai iszlamot"
hogy rakenyszeritsek az emberiseget az altaluk felkinalt vegso alternativara

-az "uj vilagrend"-re...

tariganter.wordpress.com/2011/09/25/globalists-created-wahhabi-terrorism-to-destroy-islam-and-justify-a-global-state/

Dán 7.25
Azt tervezi, hogy megváltoztatja az időket és a törvényeket.

www.youtube.com/watch?v=U1-B5Sm-VZE&list=PLkt0VZQvmhDN5OB6Uw78Nzj2H8YCLLK3r

mek.oszk.hu/00100/00176/html/dan.htm

2014.09.14. 16:51:51

Mélységes megdöbbenéssel értesülünk a Közel-Keleten zajló jelenlegi eseményekről és az úgynevezett „Iszlám Állam” (ISIS) különféle hitű polgári személyek, illetve foglyok ellen elkövetett terrorcselekményeiről. Az ISIS követői által véghezvitt rettenetes erőszak tagadja az emberiesség szabályait és a civilizációs normákat, amelyeknek kialakulásában az iszlámnak is fontos szerepe volt, és amelyek rá is érvényesek. Szigorúan elutasítjuk és a legélesebben elítéljük azt az értelmezést, amely az iszlámot a gyűlölet és az erőszak archaikus ideológiájává torzítja.
Európában egyre több fiatal követi az ISIS és más szélsőséges politikai képződmények gondolkodásmódját. Mi, az iszlám teológiájának egyetemi oktatói tudatában vagyunk ama kötelességünknek és felelősségünknek, hogy az iszlám efféle értelmezéseivel épp az iszlám hagyományokra tekintettel szegüljünk szembe. Nem engedhetjük, hogy szélsőségesek és terroristák kisajátítsák az iszlám hiteles értelmezését, amelynek Németországban a társadalom szívében, többek közt az egyetemeken kell megformálódnia.

Olyan iszlámért küzdünk, nem utolsó sorban egyetemi oktatókként, amelyből emberiesség, erőszakmentesség, a sokféleség megbecsülése és az emberek – hovatartozásuktól független – tisztelete fakad.
A Közel-Keleten, de a világ más tájain is tapasztalható konfliktusok láthatóvá teszik, hogy nyomorúságos politikai és társadalmi körülmények között villámgyorsan kialakulhat a vallás erőszakközpontú értelmezése.

Ezzel szemben Európa demokratikus és liberális alkotmánnyal rendelkező államaiban esélyünk van a csatlakozásra az iszlám szellemtörténeti és vallási hagyományainak gazdag örökségéhez, miként arra is, hogy másokkal találkozva kritikai távlatokat nyissunk. Az egyetemi hallgatók így válhatnak képessé arra, hogy saját vallásuk forrásait a termékeny kölcsönösség megteremtésének eszközeiként fogják fel, és tevékenyen bekapcsolódjanak a német társadalom jövőjének formálásába, amelyhez éppúgy hozzátartozik a muszlim közösség Németország részeként való elismerése, mint az ezt akadályozó múltbeli és újabb keletű iszlám-ellenes túlkapások komolyan vétele.
Az iszlám tudáskészletének gyarapítása és normáinak kijelölése csak az iszlám tanításával és gyakorlatával való elmélyült foglalkozás révén, az ezt szavatoló szabadelvű környezetben választható külön a politikai elnyomás válságos viszonyaitól és kontextusaitól. És csakis így találhat az iszlám produktív válaszokat a globális együttélés kihívásaira. Lényeges előfeltétele ennek a tudományos ismeretgyarapítás szabadsága a német egyetemeken.
(Mérleg)

csaba carmarthen 2014.09.15. 00:02:28

Az ISIS a semmiből jött, jól felfegyverzett és finanszírozott, Izrael és az USA pedig első alkalommal nem avatkozik be, várja a megfelelő alkalmat.

Putyint pedig Ukrajnával próbálják sakkban tartani, hogy ne tudjon a Közel-Keleten közbelépni. Minden a hosszú távú terv szerint halad. Hacsak...

www.youtube.com/watch?v=6Ftq15XV0X4

2014.09.19. 12:17:12

'First it was your turn and now it is our turn,' Pope Francis tells Jewish leaders as the Islamic State continues to persecute Christians in Iraq and Syria

Pope tells Jews: 'now it's our turn' to suffer
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/vaticancityandholysee/11105986/Pope-tells-Jews-now-its-our-turn-to-suffer.html

csaba carmarthen 2014.09.19. 21:47:21

Putyint pedig Ukrajnával próbálják sakkban tartani, hogy ne tudjon a Közel-Keleten közbelépni. Minden a hosszú távú terv szerint halad.

(Hacsak...
www.youtube.com/watch?v=tVU8bhbQInw )

www.youtube.com/watch?v=6Ftq15XV0X4

Figyeljétek most, ahogyan a béke embere be fog mutatkozni a világnak.

Úgy fog tűnni, hogy ő békét teremt a Közel-Keleten.

Ez egy hamis béke lesz, ezzel álcázva az általa előadott hazugságokat, annak érdekében, hogy elfedje a valódi okát ennek, a jelenleg elkövetett hazugságnak.

Imádkozzatok Szent Helytartómért, XVI. Benedek pápáért, mert ő szörnyű üldöztetéssel fog szembenézni. Az idő már közel van.
nagyfigyelmeztetes.hu/rozsafuzerek/uj-imahadjarat-jezustol/

Imádkozzatok mindannyian, mert imáitok enyhíteni fogják ezen idők súlyos nehézségeit, melyek enyhíthetőek.

nagyfigyelmeztetes.hu/2012/03/figyeljetek-most-ahogyan-a-beke-embere-be-fog-mutatkozni-a-vilagnak/

Ezeknek a háborúknak az irama fokozódni fog, és amint a világ négy része belekeveredik, meghirdetik a Nagy Háborút. Sajnos nukleáris fegyvereket is be fognak vetni, és sokan fognak szenvedni. Ez egy rettenetes háború lesz, de nem fog sokáig tartani.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok az összes ártatlan lélekért, és továbbra is imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet, naponta háromszor, enyhítendő azt a szenvedést, melyet a Harmadik Világháború fog eredményezni.

Köszönöm gyermekem, hogy válaszolsz hívásomra.

nagyfigyelmeztetes.hu/2013/09/udvosseg-anyja-egy-ujabb-keserves-vilaghaborut-fognak-inditani/

2014.09.21. 16:08:51

Pope decries violence amid heightened security in Albania
Francis’s open-topped vehicle speeds through Tirana as police keep crowds at bay in majority Muslim country
Read more: Pope decries violence amid heightened security in Albania | The Times of Israel www.timesofisrael.com/pope-decries-violence-amid-heightened-security-in-albania/#ixzz3DxWwMnoT
Follow us: @timesofisrael on Twitter | timesofisrael on Facebook

2014.09.23. 20:57:04

a világ nemzetei mind a béke után áhítoznak...

Jerusalem Sacred Music Festival
indavideo.hu/video/Jerusalem_Sacred_Music_Festival

2014.12.03. 09:36:19

„A pápa még strasbourgi beszéde után nyilatkozta a vele együtt utazó újságíróknak: »bámilyen nehéz, szinte lehetetlennek tűnik« a párbeszéd a dzsihádistákkal, nem szabad kizárni azt, ha ezáltal »véget lehet vetni a térségben a szenvedéseknek«. Ahhoz vagy nagyon, de tényleg végzetesen ostobának, vagy nagyon gerinctelennek kell lenni, hogy valaki azt várja: az elmúlt évtizedek legaljasabb, legbetegebb tömeggyilkos hordájával lehet tárgyalni bármiről is. Pláne, hogy ezáltal az iraki és szíriai keresztények elleni népirtás megállítható.
Ilyet egészen egyszerűen nem mondhat keresztény ember, keresztény vezető pedig végképp nem. A pápától ilyet hallani pedig egyenesen vérfagyasztó.

Búcsú Ferenc pápától
jobbegyenes.blog.hu/2014/12/02/bucsu_ferenc_papatol

2014.12.07. 12:05:54

„Putyin mindent megtett, hogy mintegy keresztény cárként lépjen fel a Közel-Keleten, betöltve az európai államok és részben az Egyesült Államok által üresen hagyott helyet. A térség kisebbségei és vallási értékei védelmezőjeként ajánlkozott fel, és nemcsak az ortodoxok, hanem a katolikusok védelmében is” mondta egy vatikáni forrás a Corrierének.
A Vatikán Oroszországot ma már nem kommunista és ateista országnak, hanem szövetségesnek tekinti, jegyezte meg. Moszkva számára pedig a nem európai Ferenc pápa alternatív partnert képvisel az ellenséges nyugat-európai fronttal szemben. Az újság emlékeztet arra, hogy a Ferenc pápa vezetésével 2013-ban a Vatikánban tartott szíriai békeima alkalmával az egyházfő Putyin segítségét kérte a konfliktus megoldásában.

putyin és elődei összesen 465 milliárd USD értékben szállítottak fegyvereket a szíriai diktátor uralmának megvédésére...

csaba carmarthen 2014.12.07. 12:30:30

www.youtube.com/watch?v=75J9k0BZu5o

www.truthandaction.org/us-trained-isis-forces-jordan-base/

www.youtube.com/watch?v=6Ftq15XV0X4

Az Agenda 21 valójában egy sokkal átfogóbb terv, mint amit a folyamatosan hangoztatott törekvések a termőföld magántulajdonának eltörlésére, a források korlátozására, a vagyon újraelosztására, a társadalmi igazságosság megvalósítására vagy bolygónk „visszaszolgáltatására” a természetnek sejtetni engednek.

Azt kérdezik mi ez a probléma?

Az ENSZ tudósai, az IPCC tagjai, a NASA és számos szervezet hirdeti évek óta az ember által előidézett globális felmelegedés és számos egyéb környezeti probléma legtöbbször vélt, néha valós, de sokszor eltúlzott súlyosságát.

A döntés végleges.

A probléma mi magunk vagyunk.

Az új ellenség maga az ember vagy más szóval a túlnépesedés. A megoldás pedig az Agenda 21.

Tehát, hogy értsük miről is van szó: Ha tudjuk, hogy a cél az ember elpusztítása, nyilvánvaló, hogy a háttérhatalom, illetve a mögötte rejlő erők, az embert fogják feltüntetni, mint minden probléma okozóját, hogy megoldásként a föld népességének drasztikus csökkentését kínálhassák fel. A harc az emberi lelkekért folyik.

idokjelei.hu/2013/08/agenda-21-mi-vagyunk-a-problema-a-megoldashoz/

A világhatalmak által egy rosszindulatú terv van már készülőben egy háború kitöréséhez, amelynek az a célja, hogy megtizedelje a világ népességét. Imádkozzatok, imádkozzatok, erre most nagy szükség van, azért, hogy minél kisebb legyen az az okozott kár, amelyet ezek a rosszindulatú emberek el akarnak követni. Ostoba módon függnek a csalótól, ezért sátáni erővel rendelkeznek, és elhatározták, hogy feladatukat mindenáron teljesítik.

Terv Benedek pápa megdöntésére

Tervek vannak készülőben arra is, hogy hogyan vegyék át a hatalmat az Egyházak, a különböző vallási felekezetek és a Vatikán fölött is. Az Én szeretett Benedek pápám azokkal van körülvéve, akik a megdöntését tervezik.

www.masodikeljovetel.hu/globalis-terv-a-vilagnepesseg-csokkentesere-es-a-vilag-vezetoinek-megbuktatasara/
süti beállítások módosítása