Jezsuiták

PÁRBESZÉDBEN

Címkék

Ti kinek tartjátok őket?

2018.10.01. 00:31 "fityisz"

 

Édesapja kínai, édesanyja filippínó. Ezért Szent II. János Pál pápa, miután Manilában szentté avatta, kijelentette, hogy ő lesz a fülöp-szigeteki ifjúság, a vándormunkások és a gazdasági bevándorlók védőszentje. Ruiz Szent Lőrinc, ne haragudj ránk, ha sokan közülünk „lemigráncsozunk” téged és barátaidat, mert ostobaságokat sulykolnak a fejünkbe, ahelyett, hogy a féligazságok helyett tisztán látnánk és gondolkodnánk!

 

ruizszentlorinc.jpg

Szeptember 28-án volt Ruiz Szent Lőrinc és 15 vértanútársának ünnepe. Egy Nagaszaki melletti kis faluban szenvedtek vértanúságot 1600 körül. A csoport különböző nemzetiségű papokból, szerzetesekből, világiakból állt. Szent Lőrinc szülei ugyancsak idegen nemzetiségűek voltak. Édesapja kínai, édesanyja filippínó. Ezért Szent II. János Pál pápa, miután Manilában szentté avatta Lőrincet, kijelentette, hogy ezután ő lesz a fülöp-szigeteki ifjúság, a vándormunkások és a gazdasági bevándorlók védőszentje.

Mivel ezen a napon Lukács evangéliumából azt a jól ismert részletet olvastam fel, ahol Jézus megkérdezi a tanítványokat, kinek is tartják őt az emberek, én is – de már a vértanúkra irányítva a figyelmet – feltettem a költői kérdést, hogy mi kinek is tartjuk őket? Idegeneknek, Japánba menekült gazdasági bevándorlóknak, idénymunkásoknak vagy idegenben szerencsét próbáló fiataloknak?

Hónapok óta halljuk, hogy nem akarunk bevándorlók országa lenni. Rendben. Kétségtelen háború folyik Európában, belháború, melyben az „európai elit”, a nagyhatalmak gyermek nélküli vezetőinek biztatására, lefizetett zsoldosok (lefizetett primitív tömegek) uszultak ránk. Sajnos az úgymond elit nem akarja látni, hogy egy nemzet úgy is növekedhet, ha gyermekek születnek. Természetesen ahol már nem tudod, ki a férfi és ki a nő („Mondd! Ki vagyok én?”), ott marad az öleb, akit néha megsimogathatsz.

De akkor is fortélyos félelem izgat, amikor azt a mondatot hallom: „Nem akarunk bevándorlók országa lenni!”. Már olyan mélyen belénk sulykolták, hogyha az utcán valaki azt mondaná, ő bevándorló, talán mi is megölnénk a szerencsétlent, mint ott Japánban az idegent, akinek pusztán annyi volt a bűne, hogy élni szeretett volna, és nem akart éhen veszni családjával, szeretett otthonában. Mert nemcsak a géppuskák elől lehet menekülni, hanem az éhen halás elől is.

Jó volna arra gondolni, hogy a múlt század elején, a nagy világgazdasági válság idején százezrével menekültek honfitársaink Kanadába és az Egyesült Államokba, mert egyszerűen élni akartak. Ahogy mi mondjuk, kivándorlók voltak, de élni akartak mint bevándorlók. Ezek a „mocskos bevándorlók” utána mit tettek? Küldték nekünk a csomagokat ide a keleti blokkba, hogy néha-néha lássunk igazi tejcsokoládét, farmernadrágot  és rágógumit.

Okosabb volna azt mondani: Nem akarunk önző gyarmatosítók ivadékainak, nagyhatalmi vezetőknek a játékszere lenni!

A Kádár-rendszer után ostoba módon ügynöklistáztunk, ahelyett, hogy először is a fenntartók, a megbízók listájával foglalkoztunk volna, akik közül még mindig sokan (legalábbis a „gyarmatosítók utódai”) a Rózsadombon, másoktól elrabolt villákban élnek, ismét mások pedig az „egy CSOK– és más semmiből” még évtizedekig fizethetik majd banki kölcsönük törlesztőrészleteit, hogy életben maradjanak.

Számos megtaposott, szerencsétlen embert kényszerítettek ügynöksorba, mert egyszerűen élni szerették volna, gyermekeikkel együtt. Biztos voltak, akik talán szabad akaratból, nyereségvágyból lettek ügynökök, de egy nemzet eleve nem bűnös, árulók gyülekezete, ahogy állandóan elhitetni igyekeznek velünk.

Ruiz Szent Lőrinc, ne haragudj ránk, ha sokan közülünk „lemigráncsozunk” téged és barátaidat, mert ostobaságokat sulykolnak a fejünkbe, ahelyett, hogy a féligazságok helyett tisztán látnánk és gondolkodnánk!

Szent Lőrinc, könyörögj érettünk!

7 komment

Címkék: idegenek vértanú migráns II. János Pál pápa Ruiz Szent Lőrinc

A bejegyzés trackback címe:

https://jezsuita.blog.hu/api/trackback/id/tr4014273891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hermes the God in Yellow 2018.10.01. 10:03:28

Lorenzo Ruiz-t nem azért ölték meg, mert "élni szeretett volna, és nem akart éhen veszni családjával, szeretett otthonában." A fazon egy veszélyes és felforgató, idegen hatalmak expanzív törekvését szolgáló, államot, hagyományt és józan észt egyaránt megdönteni akaró szekta agymosott tagja volt. A Tokugavák a született japánokat ugyanágy megölték, ha makacsul kitartottak ebben. Mégis, mert Lorzenzo Ruiz éppen nem volt japán, rögtön a xenofóbia áldozata (is) lesz. Komolyan mondom, annyi propagandabőrt kevés dologról húztatok le, mint erről az önmagában rém vérszegény japán storyról.

teljesen színvonaltalannak tartom ennek a jezsuitának az írásait. a fazon igazi kis népnemzeti-istenkés-kommunista, aki egy oldalon simán képes összesűríteni mindent, bevándorlásellenesség-ellenességet és sima bevándorlásellenességet, a nyugatellenességet és homofófiát, a globális összeesküvés elméleteket, az ügynöközést, magyar társadalomtörténeti kitekintést, a vérszopó Rózsadomb és a galamblelkű hiteltörtlesző nép kontrasztját, ráadásul mindezt az elmebajt a villámló düh és nyanyogó nyálasság bipolaritásával teszi végképp ihletetté.

Abdiás.. 2018.10.01. 12:25:05

"Hónapok óta halljuk, hogy nem akarunk bevándorlók országa lenni."

Elvileg már nem vagyok itt, de mivel a másik cikknél valaki megszólított - amire már nem reagálok -, beleolvasva ebbe, csatlakoznék az elöttem szólóhoz.
Lehet, hogy másban nem értettünk egyet, de ez a cikk számomra is egy szappanopera, amit az asszonykák szoktak otthon olvasgatni, könnyeiket törölgetve.
Lehet, hogy itt én vagyok az egyedüli nő, ezértr még inkább érthetelen számomra ez a hamis, és számomra is nyálas álkeresztény megnyilvánulás.

Magyarország bevándorlók országa. Hány kisebbség él ebben a nemzetben? Üldözve vannak? Teljes mértékben be tudtak épülni a mi kultúránkba, és semmi elnyomás nem éri őket. Szabad állampolgárai egy szabad nemzetnek. Szabadon gyakorolhatják hitüket, kultúrájukat, hagyományaikat és használhatják nyelvüket.
Azok a támadások, amik a magyar nemzetet és kormányt érik, teljességgel alaptalanok.

De az iszlám az más.........
150 évig trónoltak itt a törökök. A 4 millió magyar lakosból 3 milliót megöltek és elhurcoltak.
Mikor a törökök kivonultak, ez az ország kiüresedett. A környező nemzetek közös megeggyezéssel feltöltötték a határon túl élő nemzetiségekkel az üresen maradt területeket, és belakták azokat, és a magukénak érezték azt. Annyira, hogy, Trianon el is vette tőlünk azt. Az egész magyar nemzetet szét akarták osztani és felszámolni. Az, hogy ez nem történt meg, egyedül Amerikának köszönhető, aki ebből a szavazásból kihátrált, mert igazságtalannak tartotta. Így csupán azokat a területeket csatolták el az országtól, amelyben többségében bevándorlók éltek. Ez a magyar terület 2/3-a volt.
Tőlünk az iszlám már ennyit elvett.......mennyit kellene még adnunk nekik? Számoljuk fel magunkat?

A történelem számos esetben bebizonyította már, hogyha egy adott helyen átbillen az egyensúly az őslakossággal szemben a bevándorlók javára, az a nemzet felszámolni kénytelen magát.
A VI. sz.-tól kezdve, ahogy Mohameddel az élen megjelent az iszlám vallás, a Közel-Keleten eltűnt a kereszténység....felszámolták őket. Megölték őket és elűzték őket.

A Biblia megkülönbözteti a jövevényeket és az idegeneket. A jövevények azok, akik képesek asszimilálódni és egy idegen kultúra keretei között, az állam törvényeinek alávetve magukat élni.
Az iszlám nem ilyen. Nem véletlenül alakulnak ki nyugaton no go övezetek, ahová még a helyi rendészet sem mer bemenni.
Németországban 500 keresztény templomot kellett Merkeléknek ledózerolni, mert idegesítette a kereszt látványa az iszlám embereket. Az iszlám egy erőszakos vallás, és ezt mindenki jól tudja. Ha nem teszik meg, amit kérnek, megvannak az eszközeik arra, hogy elérjék amit akarnak.
Nem ez az első eset a történelem során, hogy az iszlám Európa meghódítására törekszik, és nem ez az első eset, hogy ennek a magyar nemzet a gátlója.
A magyar nemzet egy olyan fontos geopolitikai helyen és helyzetben van - Nyugat és Kelet kapuja -, amely óriási felelősséget ró erre a kis nemzetre.
Ha a magyar kormány nem állt volna ellene az iszlám bevándorlásnak, ennek a kontinensnek már nem lenne jövője.
A prófécák ismeretében azt lehet mondani, hogy így sem lesz hosszú életű, mert sajnos az Antikrisztus birodalma itt fog felállni Európában.

Az ottomán birodalom terjeszkedését 1683. szept. 11-én állították meg Bécsben. Ebben a magyaroknak oroszlánrésze volt.
A Kárpát-medence a Kelet és Nyugat kapuja.
Magyarországnak - a földrajzi adottságaiból kifolyólag - egyedülálló küldetése van az emberiség megmentésében és az iszlám térhódítás megakadályozásában.
Elődeink ezt már egyszer az életük feláldozásával megtették.......most a mi generációnkon van a sor.

1683. szeptember 11.
2001. szeptember 11.

A hónapok és napok egybeesése nem véletlen!
Az első az iszlám térhódítása megakadályozásának az időpontja, a második pedig egy újabb iszlám offenzíva elindításának az időpontja.

A kapunak ma újra be kell töltenie a küldetését........

Én is sajnálom azokat a menekülteket......de a sajnálattal nem megyünk semmire. A saját hazájukban kell megteremteni az életfeltételeiket, és az Obama kormánynak erre lett volna lehetősége, de nem tette. Az iszlám térnyerését már a kezdetek kezdetén egy erős katonai offenzívával meg lehetett volna akadályozni.
Magyarország egy olyan mintát mutatott a nyugatnak, amit elutasított. Szírában, azokon a területeken, ahol az iszlámot fel tudták számolni és visszaszorítani, a magyar kormány a saját pénzéből településeket épített újjá és tette lakhatóvá azokat. Az egyiket így nevezték el az ottani lakosok:

Magyarország leánya.
Amerika kész ehhez a megújítási programhoz csatlakozni, és ez ügyben már fel is vette a kapcsolatot a magyar kormánnyal.
Európa nyugati fele vszont valamiért inkább itt látná őket szívesen......

jabbok 2018.10.01. 20:52:14

@Abdiás..: Azért ez a megállapításod TÖRTÉNELMILEG is erősen sántít:
"hogy ez nem történt meg, egyedül Amerikának köszönhető, aki ebből a szavazásból kihátrált, mert igazságtalannak tartotta. Így csupán azokat a területeket csatolták el az országtól, amelyben többségében bevándorlók éltek."

Az USA és Magyarország valóban később, Washingtonban kötött békét. Csakhogy ez a Népszövetségre vonatkozó cikkelyek kivételével SZÓ SZERINT megegyezik a trianonival...

Volt szerencsém saját szememmel olvasgatni a washingtoni Kongresszusi Könyvtárban ezt a békeszerződést is. Eredetiben. Bárki ellenőrizheti ma is.

Ahogy azt a levelet is, amit Eisenhower írt Titónak 1956-ban - hogy meg ne próbáljon Magyarország mellett beavatkozni a forradalomba, mert akkor Amerika a szovjet érdekek védelmében lépne közbe. (Miközben az Amerika Hangja és más portálok hergeltek minket az oroszok ellen, pl. olyanokkal, hogy "Tartsatok ki, jövünk!")

(1986-ban, pont a forradalom 30. évfordulóján voltam ott - az Eisenhower levél titkosítását akkor oldották fel, ünnepélyesen kitették egy példányát...)

A politikában NINCSENEK barátok.

ÉRDEKEK - ÖNZŐ ÉRDEKEK vannak.

A mai népvándorlás pedig mikor, mitől, hogyan is indult meg Európa felé?

Ha előveszel egy térképet, elég világos, hogy szisztematikusan (persze "véletlenül") pont azokban az országokban verte szét "valaki" a működő államrendeket, amely országok de facto évtizedek óta elzárták az utakat Európa felé, és feltartóztatták (részben persze saját országuk védelmében is) ezeknek a túlnépesedett országoknak a lakosságát.

Az "önvédelem" meséje kapcsán az iraki mozgó vegyifegyver laborokról BE IS VALLOTTÁK, hogy hazugság volt. De azt is nehéz elhinni, hogy a többi ország (Líbia, Egyiptom, Jemen, Szíria, stb) maguk az amerikaiak elhitték volna, hogy a "diktatúrák" megszüntetése volt a cél - a gonosz diktátorok szerencsétlen népeinek védelmében. Hiszen KIVÉTEL NÉLKÜL mindenhol sokkal rosszabb lett a helyi lakosság élete.

A helyi lakosságé _ IS.

A fegyverkereskedőkön és az instabilitást egy óceán túlpartjáról mosolyogva figyelőkön kívül senkinek nem szolgálta érdekét az, ami a Közép- és Közel-Keleten, és Észak-Afrikában az "arab" (vicces lenne, ha nem lenne siralmas) tavasz meséjével megideologizálva történt és történik.

Leeresztik a túltöltött országokból a nyomást - mit ad Isten, éppen a gazdaságilag legnagyobb konkurens: Európa kárára.

Persze ez csak összeesküvéselmélet.
Na meg egyszeregy.

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2018.10.01. 21:37:16

"Természetesen ahol már nem tudod, ki a férfi és ki a nő („Mondd! Ki vagyok én?”), ott marad az öleb, akit néha megsimogathatsz." Ezzel mire célzol? Ezt a mondatot iegy gender-elmélet elleni kirohanásnak szántad? És a zárójeles rész Ferenc pápa szavaira utal? Azt is elítéled? Egyébként - amint erre öt és fél éve is felhívtam már a figyelmet egy a témával foglalkozó posztban ( kaleidoscope.blog.hu/2013/04/25/konzervativ_bullshit_preventiv_homofobia ) - szó sincs arról, hogy a társadalmi nemek jelentőségét elismerő országoknak lennének rosszabbak a demográfiai mutatói.

Abdiás.. 2018.10.02. 10:49:39

@jabbok:

" A mai népvándorlás pedig mikor, mitől, hogyan is indult meg Európa felé?"

A kiváltó oka az Arab tavasz volt. Amerika naívan azt képzelte, hogy a Közel-keleti diktátorok megdöntésével a demokrácia az arab nemzetekbe importálható.
Nyugati elmével ez talán még tökéletes elmélet is lehetne, ám nem veszi figyelembe, hogy az arabok istene tiltja a demokráciát. A Korán hitvallása föléhelyezi magát az állami törvényeknek. Szaddam Husszein megdöntésével sokkal rosszabb állapotokat hoztak létre, mint elötte volt.

Amikor az USA támogatta a felkelőket abban, hogy a közel-keleti országok diktátorainak a hatalmát megdöntse, a keresztények elmentek amerikába, hogy megkérjék őket arra, hogy ezt ne tegyék. Szaddam Husszein és a többiek ugyan nem volt a keresztények szíve csücske, de legalább hagyta élni őket. Ők ott tudták, ha megdöntik ezek hatalmát, kik vehetik át a helyüket....olyanok, akik az életüktől is meg fogják fosztani őket. Amerika szóba sem állt velük...és ezek az emberek, akik nem azt kérték, hogy amerika védje meg őket, nem azt kérték, hogy telepítsék át őket egy másik országba, hanem csupán csak azt, hogy hagyják őket élni......valószínűleg ma már nincsenek az élők sorában. És ehhez Európa is asszisztált.

Obama 8 éve átrajzolta a közel-keleti erőviszonyokat.
Iránból egy regionális hatalmat csináltak.
Miközben boldogan aláírták velük a 10 évre szóló atommegállapodást, a többi közel-keleti ország bizonyára tisztában volt vele, hogy ez Irán számára mit jelent majd. Ez a szerencsétlen feltételek mellett megkötött megállapodás semmiben sem gátolja Iránt abban, hogy az eredeti tervét - miszerint nagy hatótávolságú atombombához jusson - megvalósítsa. A nagy hatótávolságra alapvetően 2 állam - Izrael és az USA - miatt van szüksége, ezért bár Trump ellen indítottak olyan kampányt, amelyben a mentális instabilitására hivatkozva el akarják távolítani a hivatalából, a tényeket figyelembe véve, ha valaki mentálisan instabil, akkor az nem Trump, hanem Obama.
Irán Obama 8 évének köszönheti, hogy Szíria az ölébe hulott....hogy Libanonban erős a jelenlétük a Hezbollah által.....hogy az oroszokkal szövetségben állnak.

Ma a globalista törekvések mögött igen erős, gazdag és befolyásos személyiségek állnak:

Barack Obama, Justin Trudeau ( Can ), Theresa May, Angela Merkel, Ferenc pápa, Jean Cleau Junker ( Eu ), Soros György, Mark Zuckerberg ( Facebook ), Jack Dorsey ( Twitter ), Jeff Bezos ( Amazon )........
Egyetlen céljuk van.....több szavazat.
Ezért támogatják a migrációt is, mert nagyon jól tisztában vannak vele - mégha mást is mondanak -, hogy ezeknek a jó része kegyetlen ember, és tökéletesen alkalmasak az emberek megfélemlítésére. Ahol viszont félnek az emberek, ott létre lehet hozni egy erős, központi hatalmat, ráadásul az emberek fogják ezt kikönyörögni, és szépen kormányfüggőkké fognak válni.
Ez nem más, mint az Antikrisztus birodalmának az előkészítése.
Ma a nyugati vezetők számára a köznép nem több, mint a nácik számára a zsidók.....a hatalomért beáldozhatók.
A nácik annyival voltak "tisztességesebbek", hogy ők ezt nyíltan vállalták, a mai vezetők viszont a humanizmus álarca mögött teszik ezt.

Az európai emberek ideológizálják az iszlámot, és nem veszik figyelembe azokat az égbekiáltó tényeket, amelyet a gyűlölet és a bosszúvágy motívál.
Európa vezetői - tisztelet a kivételnek -, egy olyan gyilkos ösztönnek teszik ki a nemzetüket, amelynek minden vágya Izraelt és a Nyugatot a földdel egyenlővé tenni.

Egy olyan ember, aki a demiokráciában szocializálódott, hogyan is gondolhatja, hogy józan és tiszta belelátása lehet egy olyan vallásba, amellyel sok esetben még maguk a követőik sincsenek tisztában.
Az arabok meg vannak győződve arról, hogy az örök élet számukra úgy érhető el, ha mindazokat a nemzeteket, amelyek nem Allah követői, kipusztítják.
És ma ezeket akarják szétosztani Európában......

Moszab Hasszán Juszef 1986-ban részt vett azon a titkos találkozón, amelyen megszületett a Hamasz, és ahol döntést hoztak arról, hogy erőszakos eszközökkel fognak harcolni Izrael ellen.
Idővel az izraeli biztonsági erők elfogták, és arra kapott tőlük ajánlatot, hogy szerezzen nekik belső információkat a Hamasztól. Az ajánlatot elfogadta, de nem azért, amire az izraeliek gondoltak, hanem hogy a zsidóságot szolgáltassa ki a Hamasznak.
Amikor visszatért az ővéi közé, igencsak meglepődött, mert a terrorszervezet kegyetlen kínzásoknak tette ki, és akikről úgy gondolták hogy árulók lehetnek, meggyilkolták.

Amikor kiszabadult a börtönből, az izraeliek újra megkeresték, és akkor jött a második nem várt fordulat.
Nem zsarolták, tisztelettudóan, kedvesen bántak vele, semmilyen aljas tettet nem vártak el tőle, sőt pénzt kapott, hogy tanuljon és képezze magát.
Aztán később elhívták egy keresztény összejövetelre, ahol kapott egy Bibliát.
Beleolvasott, és onnantól kezdve sokminden megkérdőjeleződött benne az iszlámmal kapcsolatban.

Abdiás.. 2018.10.02. 10:51:49

@jabbok:
Folyt.

Ha valaki pontos képet akar kapni az iszlám intellektuális vitáiról, akkor érdemes egy olyan ember ismereteire hagyatkoznia, aki ismeri mindegyik felekezetet és irányzatot és az iszlamista terveket, mert Ő nem más, mint a Hamasz alapítójának fia, aki keresztény hitre tért, és aki Budapesten is adott egy interjút a gyülekezetünk Hetek című lapjának.

"A gyerekeket már nagyon korán hozzászoktatják az erőszakhoz, amikor még nagyon gyengén működik az ítélőképességük. A palesztinoknak az a meggyőződésük, hogy minden rosszról, ami éri őket, Izrael a hibás. Arra viszont soha senki nem hívta fel a figyelmünket, hogy a palesztin vezetés milyen hibákat követ el és soha semmilyen rossz döntésért nem vállaltak felelősséget.
Jó érzéssel töltött el, hogy láttam az izraeliek szenvedését. A bosszú motivált, és ha láttam a robbantásokat és az izraeliek halálát, ünnepeltem.

Eljött az idő a palesztin nép számára, hogy döntsön: továbbra is abban a pásztorban akarnak-e bízni, aki a mészárszékre viszi őket.
Az iszlám nem a béke vallása, hanem egy nagyon erőszakos vallás. A legtöbb muszlim Mohamedet békésnek képzeli el, de nem volt az.
Ha megnézzük, amit az Iszlám Állam, a Hamasz, a Hezbollah, az Iszlám Dzsihád, a szalafista dzsihádisták, a Boko Haram, a tálibok, az al-Kaida tesz, nem lézetik, hogy minden esetben és korban félreértelmezésről lenne szó.
Szembe kell néznünk a valósággal, az iszlám egy erőszakos vallás.

A palesztin vezetés felszabadulást, igazságot és ehhez hasonló nemes dolgokat ígér a palesztinoknak úgy, hogy közben erőszakot alkalmaznak. És az emberek elhiszik, hogy ha erőszakot és terrorizmust alkalmaznak, akkor az igazságot és boldogságot hoz a számukra.
Azt hiszik, hogy ha elpusztítják Izrael államát, hirtelen boldogok lesznek.

Bennem az hozta a változást az izraeliek felé, amikor láttam, hogy mennyire emberségesek.
( Ez a mondat elég jól illusztrálja, micsoda megtévesztő propaganda áldozata az arab világ, de ebből sajnos a nyugatot sem lehet kihagyni.)
Láttam bennük az emberséget, sőt azt is, hogy magasabb tudati szinten vannak.

A Palesztin állam létrehozása csupán fantázia. Uezt a fantáziát testesíti meg az Iszlám Állam is, mert van egy elképzelt vezető, egy teória, a helyes ítélőképesség viszont nincs meg, hanem torz képekben hisznek az igazságról.
Az Iszlám Állam helyesnek tartja a rabszolgaságot, az emberek meggyilkolását és lefejezését, az erőszakot. Náluk nincs korlátja annak, amit az ember megtehet. Az uralom fogalma azon alapul, hogy minden önző vágyukat kielégíthessék.
Ha száz nő a vágyuk, akkor elmehetnek és elfoglalhatnak egy falut, a nőket rabszolgákká tehetik, a többieket pedig lefejezhetik.

A Hamasz emberei Izraelt egy modern országként látják, és azt hiszik, hogy az ő nagyapáik hozták ezt létre. De mindez a zsidó nép hitének, életstílusának és munkájának gyümölcse.
A holokauszt katasztrófája után az építést és nem a megtorlást választották, nem a bosszúra szentelték oda az életüket.
A Hamasz ezzel szemben a gyors megoldásokat keresi, az áldozatmentalitásban akar maradni, mindenért a másikat hibáztatja és arra ösztönzi az embereket, hogy álljanak bosszút és öljenek.

A muszlimok többsége nincs tisztában az iszlám valódi természetével. Valójában egy olyan vallást követnek, amit nem értenek."

Az iszlámnak sok áldozata van és lesz is még a Közel-keleten és Nyugaton, de a legnagyobb áldozatai azok, akik ennek a vallásnak a rabszolgaságában élnek.

Moszab Hasszán Juszef életében a gyűlöletet nem a nyugat számolta fel, hanem Isten kiválasztott népe, és azon belül is egyetlen személy: Jézus Krisztus.

Az arab világ olyan sötét erők hálójába került, ahonnan emberi törekvések nem tudják kihozni őket. A Korán a Biblia ellenelvangéliuma, amelynek ihletője a Sátán.
A Sátánnak semmi hatalma nem lenne a földön, ha nem tudna embereket beállítani abba munkába, amely fő célja - minél több ember elpusztítása. Aki a saría szerint él, az egy démonizált ember, a Sátán szolgája.......ezért nem lehet őket Európába beengedni, főleg nem szétteríteni. Az emberekkel együtt jönnek azok a sötét szellemiségek is, amelyek bennük élnek és hatalmat gyakorolnak az akaratuk felett. A halál szellemét hozzák be Európába. Ha a Hamasz alapítójának a fiát képesek voltak kegyetlen kínzásoknak kitenni, vajon mit szándékoznak tenni velünk, akik nem vagyunk Allah követői, hanem egy olyan államforma hívei, amely az ő szemükben többistenhívő, ezért bálványimádó.
Egyébként ez a htehagyott férfi az IÁ halállistájának az élén szerepel.
A demokrácia számukra elfogadhatatlan, mert az ember egyszer alárendeli magát az állam törvényeinek, majd azon felül vagy mellett a kereszténység törvényeinek. Ez számukra halálos bűn.

Abdiás.. 2018.10.02. 10:54:46

@jabbok:
Folyt.

Így a kérdés az, miért özönlenek mégis tömegesen egy olyan földrész felé, amely a számukra, amennyiben integrálódnának, teljes mértékben a hitük feladását jelentené, amellyel kiszolgáltatják magukat a többi muzulmán ember számára, sőt családtagjaik számára is, mert egy elfogadható megoldás van erre a Korán szerint, az pedig nem más, mint a halál.
Amennyiben pedig nem kívánnak integrálódni, miért erre vették az irányt?

Ettől függetlenül nem gyűlöletet akarok hirdetni az arabok felé, hanem józan és reális gondolkodásra szeretném felszólítani embertársaimat.
Kétségkívűl kell nekik segíteni, de a vezetőink által propagált "megoldások" zsákutcába vezetnek, és a segítőkből nagyon könnyen áldozatok lehetnek.

Egyetlen személy van, akik képes az ellenségeskedéseken túlmutatóan békességet, elfogadást és megbocsátást közvetíteni: Jézus Krisztus.....az igazi Jézus Krisztus, mert hogy sok "keresztény" Őt nem is ismeri!
süti beállítások módosítása